Local

Tânăr de 17 ani din Pogoanele, arestat preventiv pentru tentativă de viol și furt calificat

O bătrână de 80 de ani din Pogoanele și o altă localnică de 70 de ani au fost victimele unei agresiuni, respectiv furt, comise sâmbătă seara de un tânăr de 17 ani din aceeași localitate.
Polițiștii de la Poliţia Orașului Pogoanele au fost sesizați în cursul zilei de duminică de către o localnică despre faptul că, în noaptea precedentă, o bătrână de 80 de ani a fost victima unei agresiuni. Totodată, aceeași persoană a precizat că de la locuința unei alte femei de 70 de ani, în aceeași noapte, persoane necunoscute au sustras o sumă de bani.
Imediat, polițiștii au demarat cercetările. S-au obținut semnalmentele autorului celor două fapte, stabilind că ar fi vorba de un tânăr de 17 ani din localitatea Pogoanele. La scurt timp, tânărul a fost prins de polițiști.
În urma verificărilor întreprinse s-a stabilit că tânărul ar fi intrat în ambele imobile prin efracție. Din casa femeii de 70 de ani tânărul a reușit să ia dintr-un sertar suma de 4.700 de lei, bani strânși de bătrână pentru zile negre. În cele din urmă prejudiciul a fost recuperat în totalitate.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru tentativă de viol, violare de domiciliu și furt calificat.
Tânărul a fost prezentat Parchetului cu propunerea de punere în mișcare a acțiunii penale și urmare sesizării instanței, judecătorul de drepturi și libertăți a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.
În prezent, poliţiştii din cadrul Poliției Oraș Pogoanele continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *