Local

SC Trans Bus SA Buzău anunță modificări în programul de transport public începând cu 1 iunie 2019

Conducerea Trans Bus SA Buzău anunță călătorii că începând cu data de 1 iunie 2019 se produc următoarele modificări în programul de transport public, după cum urmează:
Traseul 1: programul de sâmbătă se va executa la fel ca programul actual pentru zilele de duminică.
Traseul 2: în programul de sâmbătă – duminică se va executa începând cu 14:10 din Gară respectiv 15:10 din Săpoca, cu o frecvență de 40 min până la terminarea programului.
Traseul Z 111 Buzău – Fulga: programul din zilele de sâmbîtî-duminică se va executa la fel ca în zilele de luni-vineri.
Traseul 22: în programul de sâmbătă – duminică  se  ajustază plecările de la capetele de linie astfel încât să fie armonizate cu plecările traseului 2 și ale zonei 111.
Astfel în programul de sâmbătă-duminică s-a modificat plecarea de ora 06:00 din Fulga la 06:20, în programul de duminică se introduce cursa de 05:20 a Zonei 111.
Traseul 4: – în programul de luni până vineri ultimele plecări din capetele de traseu vor fi la 20:10 din Gară, respectiv 20:25 din Somet.
               – programul de sâmbătă se va executa la fel ca programul actual al zilelor de duminică.
Traseul 4B: programul de sâmbătă se va executa la fel ca programul actual al zilelor de duminică.
Traseul 6: programul de sâmbătă-duminică se va executa cu o frecvență de 30 de minute.
Traseul 7: programul de sâmbătă-duminică se va executa cu o frecvență de 25 de minute.
Traseul 10: programul de sâmbătă-duminică se va executa până la ora 14:00 cu o frecvență de 17 minute și un timp în parcurs de 50 minute pe fiecare sens al inelului.
Începând cu ora 14:00 programul va fi executat cu o frecvență de 45 minute și un timp în parcurs de 45 minute (traficul fiind mai puțin aglomerat în weekend).
Reprezentanții Trans Bus SA consideră că această măsură nu ar trebui să creeze un disconfort substanțial călătorilor deoarece tronsonul cu încărcare mai mare în weekend de pe b-dul Unirii este comun traseelor 1, 4, 5, 8, 17 iar pe porțiunea de traseu Bazar Dorobanți este comun traseelor 2 și 8.
Traseul 14: în programul de luni până vineri cât și sâmbăta – duminica vor fi eliminate cursele cu plecare din Călțuna de la orele 09:20 și 10:20, introducându-se o singură cursă cu plecare la 09:50 din Călțuna.
Înființare traseu Zona 120 cu următorul itinerariu: Gară CFR, str. Al. Marghiloman, b-dul Unirii, Pogonele, Țintești Maxenu și retur(pentru preluarea fluxului de călători de la orele cu grad de încărcare ridicat ale Traseului 14 cu care se suprapune în pe tronsonul Buzău – Maxenu), înființarea se impune în vederea evitării eventualelor confuzii create prin dublarea curselor Traseului 14 pe sensul Gară – Maxenu.
Traseul 16: se modifică în conformitate cu solicitările călătorilor din satul Lipia adresate Primăriei Merei de ajustare a orarului.
Înființare traseu 17: pe timpul sezonului estival pe perioada 1 iunie –august 2019 cu următorul itinerariu – Gară CFR, str. Al. Marghiloman, Aleea Sporturilor, str. Frăsinet, b-dul Unirii, b-dul Eroilor, Lipia, Merei, Sărata Monteoru.
Traseul 18: își modifică itinerariul astfel – str. Horticolei, str. Col. I. Buzoianu, b-dul Unirii, b-dul Eroilor, popasul Merei, Merei, Sărata Monteoru, Gura Sărății, Nenciulești.
Traseul 19: se modifică plecarea din capătul de linie Horticolei de la ora 07:30 la ora 07:15.
Zona școlară 119: se desființează.
Zona 112 Micro 14 – Aromet: nu se va mai executa în zilele de duminică.
Zona 113 Sala Sporturilor – Garaj Trans Bus: se revine la vechiul itinerariu conform caietului de sarcini(cel de dinaintea introducerii Zonei școlare 119 cu care era legat).
Zona 115 Comat – Garaj Trans Bus: nu se va mai executa în zilele de duminică.

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *