Editorial

Cum mimează Ciolacu sărăcia

Un ziar din Buzău, ajuns în mâna lui Ciolacu prin intermediul partenerilor lui de afaceri, se alinta citând din declarațiile de avere ale liderilor de partid. Evident, a început cu Ciolacu și scopul era acela de-a arăta om din popor, aproape sărac lipit pământului.

E manipulare tipic Ciolacu. Ciolacu nu este lipit pământului, iar afacerile și le derulează prin neamuri, precum nepotul Mihai.

În definitiv trăim într-o societate capitalistă și sărăcia sau bogăția sunt stări alternative și nu virtuți. Oamenii nu urăsc pe cei bogați, ci nu-i iubesc pe hoți.

Cred că au râs copios apropiații lui Ciolacu și cei numiți în funcții, care cotizează lună de lună, când au citit despre așa sărăcie ce are omul la ușă.

Dar, dincolo impresii să vedem morala cazului:

  1. Ciolacu e un individ convins că românii sunt naivi…
  2. Știe că sursele averii lui nu sunt licite, evident, iar în caz de ceva probleme, se gândește să aibă averea la adăpostul altui acoperiș
  3. Feriți-vă de politicienii care nu au averea la vedere, cum e Ciolacu. Pe ei poporul nu va avea cum să-i tragă la răspundere pentru ceea ce fac. Priviți omeni precum Clotide Armand, care nu s-au fofilat dându-se săraci, dar…Armand nu a făcut avere sifonând banii românilor.                        https://paulnegoita.ro/2022/04/28/cum-mai-manipuleaza-ciolacu-prin-presa/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *