Editorial

Să-l clonăm pe Mihai Nicolae!

Urmăresc de câteva ceea ce s-a întâmplat la ieșire din Municipiul Buzău spre Vadu Pașii, unde lipsa trotuarului a dus la un accident mortal. Sigur, se vor năpusti autoritățile locale să acuze șoferul băut. Au dreptate, doar că acel șofer băut lovit cu mașina un pieton lipsit de protecția firească a unui sistem pietonal civilizat pentru un oraș care se declară european.

Curajul domnului Mihai Nicolae ne-a amintit că suntem cetățeni, că avem dreptul la cuvânt, că nu putem lăsa în voia sorții pe nimeni, doar de teama unor politicieni care folosesc instituțiile statului împotriva noastră!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid022pZasxhNg9U6ccDSEzEMNPdv8Uh52oBkKhminfkcJGhyiYK7bFNeno1QHgGiUunJl&id=100011225584697

Am fost astăzi la Vadu Pașii și am rămas impresionată de pancarta mare care cerea să se facă rapid trotuar pentru a împiedica repetarea tragediei. De asemenea, oamenii erau forte revoltați de cinismul autorităților din Buzău care se fac că nu pricep.

Domnule Mihai Nicolae, forță! Să aveți forță pentru că continua lupta. E luptă grea la Buzău, iar răzbunarea celor care au pus mâna pe puterea locală nu va întârzia să apară. Vă vor șicana pentru că cel mai important pentru ei este ca nimeni să nu aibă curajul să le spună adevărul. Le-ați spus adevărul și pentru această atitudine sunteți MARE! Sunteți MARE TARE! Sunteți om pentru că vă pasă de oameni, iar acolo, în acel loc a murit un tânăr și fără curajul dumneavoastră alții îi pot urma.

Să nu vă așteptați la soluții din partea Primăriei Buzău. Așteptați-vă la minciuni și eschive. Dar continuați lupta, iar noi, ceilalți de vom strădui să vă clonăm faptele!

Condoleanțe familiei îndurerate, blam autorităților și forță dumneavoastră pentru a-i determina pe cei ce conducă să facă ceea ce trebuie făcut, spre binele oamenilor!

Violeta Moraru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *