Fără categorie

Sa ajutam Anchetatorul de la ISJ

Când scriu, curg informațiile. Chiar dacă ura și disprețul fata de impostora politica actuala nu se manifesta in strada, pe oameni ii doare. E drept, nici eu nu m-am gândit cât au ticăloșit totul cei aflați la putere, însă e crunt ce se întâmpla.
Printre instituțiile care ele însele m-au ajutat sa le cunosc, face parte și Inspectoratul Școlar. Habar nu am avut ce se petrece acolo, însă astăzi, dacă as scrie despre tot ce primesc din sistem, mi-ar trebui ore bune.
Am scris puțin și in sila. Aveam pretenții de la cei care, fie și vremelnic conduc învățământul buzoian. Mi-au trecut pretențiile când am cunoscut-o pe Palcau sau pe Popescu. Mi-au trecut pretențiile, dar nu și umorul cu care sunt descrise personajele.
Cum suna un mesaj primit astăzi pe cronicadebuzau.ro : “ in timp ce șefa Palcau e plecată in concediu, vizitând poate chiar centrele de examen din țara, fiindcă așa tremura de grija candidaților inspectorul general, adjunctul, Popescu, cel cu studii ecumenice, se vrea inchizitor. La ședința de astăzi, singurul punct pe ordinea de zi a fost înființarea unei comisii de ancheta, care sa afle de unde am eu informații din instituție”.
Cum s-ar spune …închei citatul.
Am fără sa vreau pentru ca le comiteți! Am dar nu am scris câte am, de teama ca nu-și vor mai duce oamenii copiii la școala când vor citi cine și cum se conduce învățământul local.
Oricum, aștept și eu rezultatul anchetei. Mult succes!

1 thought on “Sa ajutam Anchetatorul de la ISJ”

  1. Mai nou pe site-ul Isj a apărut un document conform căruia dacă iei peste 7 la titularizare pe învățători ai nevoie de acordul d-nei director susținând niște probe.
    Cumva acest Colegiu este școala privata a dnei Iacob? Sunt atâtea fete competente…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *