Fără categorie

S-a scufundat pontonul care a fost inagurat de Raluca Turcan si de alti sase oficiali la Mahmudia. Claudiu Nasui: „Cam asa se intampla la stat”

Pontonul de la Mahmudia, inaugurat in urma cu trei saptamani de ministrul Raluca Turcan si de alti sase oficiali locali, s-a scufundat pe jumatate in apele Dunarii.

Pontonul trebuia sa fie folosit drept centru itinerant pentru copiii cu dizabilitati din tara si se afla ancorat in dreptul comunei Mahmudia.

„Cam asa se intampla la stat. Niciun interes sa fie bine folositi banii contribuabililor. Niciun stimulent sa iasa investitia bine. Doar interesul de a fi vazut taind panglica. Si da, sunt efectiv 7 politicieni care se inghesuie sa o taie”, a comentat ironic fostul ministru Claudiu Nasui.

Ministrul Raluca Turcan si alti sase oficiali locali au taiat o panglica la inaugurarea, in urma cu trei saptamani, a pontonului de pe Dunare. Evenimentul a avut loc cu ocazia lansarii, la Tulcea, a primului centru itinerant pentru copiii cu dizabilitati din tara, un proiect privat realizat de Fundatia SERA ROMANIA si PENNY Romania.

Alaturi de Turcan s-au mai aflat presedintele Consiliului Judetean Tulcea, Horia Teodorescu (PSD), prefectul judetului, Nicolae Topoleanu, si primarul localitatii Mahmudia.

„Centrul mobil inovator, care in urmatorul an va asigura servicii de recuperare pentru aproximativ 100 de copii din Delta Dunarii, este rezultatul parteneriatului dintre Fundatia SERA ROMANIA si PENNY Romania, compania care a finantat achizitia vasului plutitor. Centrul itinerant este instalat pe un ponton plutitor, echipat cu aparatura medicala moderna si va circula in Delta si in localitatile riverane Dunarii pentru a asigura perioade de terapie frecvente si predictibile pentru copiii cu posibilitati reduse de transport”, se arata in comunicatul transmis la inaugurare de Consiliul Judetean Tulcea.

https://www.aktual24.ro/s-a-scufundat-pontonul-care-a-fost-inagurat-de-raluca-turcan-si-de-alti-sase-oficiali-la-mahmudia-claudiu-nasui-cam-asa-se-intampla-la-stat/?fbclid=IwAR1PtS3sQ-zLOW3Bk8Cz8B04JZaHQ9nb61-e7WrnzxZzJ7ThCoTcj-JV7T4

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *