Local

Restricții de circulație în municipiul Buzău cu prilejul Centarului Marii Uniri

 

 

            Accesul autovehiculelor pe Calea Eroilor din municipiul Buzău va fi restricționat în ziua de 1 Decembrie, în intervalul orar 08.00-12.00. Măsura a fost luată pentru a preveni producerea oricăror incidente în trafic urmare a programului festivităților dedicate Centenarului Marii Uniri.

 

            Astfel, în contextul desfăşurării festivităţilor dedicate Zilei Naţionale a României, circulaţia autovehiculelor va fi restricţionată pe Calea Eroilor de la intersecţia cu Şoseaua Nordului până la intersecţia cu bulevardul Unirii. Aceleaşi măsuri vor fi luate pe bulevardul Mareşal Averescu, de la intersecţia cu strada Spiru C. Haret până la intersecţia cu bulevardul Unirii, restricţie valabilă doar pentru sensul de deplasare cartier Micro XIV – Unirii.

 

            Mai multe echipaje de poliţie din cadrul Poliţiei municipiului Buzău vor acţiona în zonele respective, împreună cu poliţişti locali şi vor îndruma corespunzător conducătorii auto, informează Biroul de Presă al IPJ Buzău.

 

            Aceleaşi măsuri vor fi luate în zilele de 28 şi 29 noiembrie a.c., pe perioada activităţilor de afluire/defluire tehnică, respectiv a antrenamentului pentru desfăşurarea ceremoniei de Ziua Naţională.

 

            Polițiștii recomandă conducătorilor auto să circule cu prudenţă şi să se conformeze indicaţiilor poliţiştilor din trafic.

 

 

 

      

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *