Fără categorie

PSD a dat lovitura! L-a luat pe Dragnea!

PSD și-a dat lovitura! L-a luat pe Dragnea!

Adonis Laurențiu Dragnea este exact ceea ce nu avea nevoie PSD-ul acum, când șeful partidului Marcel Ciolacu spune că vrea un partid cu oameni curați, că lupta contra funcționarilor leneși ai statului sau că statul a fost păgubit prin concedii medicale false.

Adonis Laurențiu Dragnea apare într-o cămașă de proletar ridicându-ți carnetul roșu de membru PSD din mâna președintelui PSD Buzău, Romanșcanu.

Dragnea Adonis Laurențiu primind carnetul de partid de la șeful PSD Buzău

Dragnea s-a dus la PSD să rămână în postul de director la DSVSA Buzău. Probabil cureaua de legătură a fost Păle Dănuț, un alt specimen al politicii locale, care urla să se desființeze DNA.

Dragnea s-a mai dus la PSD să fie apărat pentru a scăpa de dosarele penale pe care le are, ca urmare a abuzului în serviciu făcut prin dictarea unor controale ilegale la farmaciile umane Iris Pharm.

Dragnea s-a dus la PSD să fie protejat la Agenția de Integritate pentru că și-a angajat soția în la DSVSA.

Dragnea s-a dus la PSD pentru a scăpa de dosarul în care este este cercetat pentru că și-a luat concediu medical fals.

Dragnea și fiica domnului Dragnea, angajată tot la DSVSA

Dar să le luăm pe rând.

1.  Nu știm dacă atacul la adresa farmaciilor Iris Pharm se înscrie în mai vechea comandă dată de Ciolacu și ai lui, în calitate de concurenți pe piața farmaceutică locală, însă nu putem exclude. Totuși, conform declarațiilor de interese, Dragnea este membru în organizația masonică fondată de Ciolacu Lumina 1879 ….   Atacul contra Iris Pharm nu a fost o întâmplare. El a fost susținut de către Păle Dănuț, vicepreședinte la ANSVSA, în calitatea lui de șef al lui Dragnea. Deși Dragnea Adonis Laurențiu a încălcat legea grosolan, Păle a trimis niște controale de formă, care l-au scos bine, pentru a putea continua. Atât de mult este implicat Pâle Dănuț în poveste încât, pentru a-l acoperi pe Dragnea, a dispărut de pe pagina oficială al ANSVSA ului Regulamentul de control după care ar fi trebuit ca Dragnea să efectueze controalele, pentru a împiedica justiția să aibă instrumente de lucru. Vă imaginați până unde merge impostura? Ei bine, acum Păle și Dragnea sunt colegi de filială de partid. Cât despre controale, credem că au fost dictate pentru că în joc intră la un moment dat chiar și o judecătoare, care are legături cu același grup, așa cum urmează să prezentăm într-un material amplu.

2. Dragnea este un personaj considerat leneș printre angajați. Ajunge greu și vine târziu la serviciu, nu se spetește cu munca și de aceea nu poate fi decât … director. Nu știe să facă nimic altceva. Dragnea însă e harnic la angajatul neamurilor. Fiica a fost în subordinea lui până a ajutat-o să plece după consort la DSVSA Iași, iar acum este soția subordonata  lui. Doamna Dragnea din domeniul turismului a ajuns …. în domeniul veterinar, la hibernare, pe bani mulți. Sigur, va spune că e divorțat de soție. E divorțat, dar divorțul este atipic. Cei doi locuiesc în același, apartament, se plimbă tandru pe stradă de mână, își văruiesc casele unuia și altuia, fac vânzări simulate de case între ei, la sume subevaluate, etc. Ce mizerie să simulezi un divorț! Sau poate așa sunt divorțurile astăzi! Oamenii se se iubesc mai mult decât înainte! Din păcate iubirea lor a însemnat ocuparea de către doamna Dragnea a unui post pe bani mulți în subordinea domnului Dragnea. Și pentru că impostura celor trei Dragnea să fie totală, doamnei Dragnea, pe pagina oficială a DSVSA, i s-a mai adăugat un z la nume, devenind zDragnea, pentru a deruta pe cei care-i caută. Chiar și lui Laurențiu Dragnea i s-a părut cam mult și a ascuns-o!  Acum au rezolvat problema. Au anonimizat toate informațiile, încălcând iarăși legislația privitoare la transparența instituțională.

Domnul și Domnul Dragnea se consolează reciproc după divorț, evident în afara programului de la DSVSA unde nu mai sunt căsătoriți

3. Exact când Marcel Ciolacu rupea cămașa de pe el că lămurește problema concediilor medicale false, Dragnea, deși se declara bolnav, deși era proaspăt și sănătos prin oraș. Prietenii relatau că Dragnea a suferit mult. La fiecare schimbare din funcție se îmbolnăvea crunt. A fost bolnav în acte cât de mult a putut, iar acum era iarăși bolnav. Cum rămâne domnul Ciolacu cu bolnavii închipuiți?

Despre faptele lui Dragnea Adonis Laurențiu s-a scris mult, iar în PSD se știe ce hram poartă. Intrarea în PSD poate fi o răsplată, dar poate fi și o încercare de scăpare.

A se reține însă că Dragnea s-a iubit cu toarte partidele. A început cu PNȚCD, când un anume Mavrokefalos din Brăila, naș de cununie, șef pe la Lukoil și simpatizant PNȚCD l-a urcat în scaunul de adjunct la DSVSA Buzău,.

S-a iubit apoi cu PD, cei pe care Ciolacu îi acuză că au tăiat salariile. Ei l-au pus director, noaptea ca hoții. Da, faxul de numire a venit noaptea.

A mai fost îndrăgostit de și de PUR, în timp ce soția a fost plasată la PNL.

În 2016, de pe un cont fals, cu numele de Laurențiu Nicolescu ( acesta i-a fost primul nume de familie, fiind fiul nedemn de tatăl său pe care l-a târât prin tribunale al omului de cultură Valeriu Nicolescu, ) îl susținea pe Cioloș și înjura PSD-ul.

Acest cont fals a fost folosit în scopuri politice, dar și pentru dialoguri mai puțin convenționale cu persoane de sex feminin

Acum este în PSD!

Scriitorul și omul de cultură Valeriu Nicolescu

Băieți, ați dat lovitura! E tot ce vă trebuia la imagine! E așa de mare disperarea de l-ați luat și pe Dragnea? Dragnea e cunoscut pentru toate aceste fapte și fiți siguri că e om de încredere. Faptul că a mințit la un proces cu mâna pe Biblie, rămâne în seama judecății divine, care sigur își ca face treaba la vremea cuvenită, însă fiți siguri că cu Dragnea în partid…, v-ați dat lovitura! Chiar nu mai găseați unul cu atâtea bube în cap ( și-a alungat tatăl, și-a alungat un copil abia născut, și-a angajat printr-o șmecherie fosta soție și i-a trecut casa tatălui pe numele ei, e incompetent, etc.), așa că …. veți zbura pe culmile succesului cu voturile aduse de Adonis Dragnea Laurențiu. Iar dacă nu veți zbura, ca vă trage în jos, va zbura el în alte parte, așa cum a făcut după fiecare rundă electorală.

 

Domnul Dragnea văruind casa doamnei Dragnea, ca orice soț divorțat. Din această casă și-a alungat domnul Dragnea tatăl, deși Valeriu Nicolescu ar fi trebuit să rămână la Buzău și scrie istorie în continuare

 

A se vedea și: https://www.puterea.ro/familie-traditionala-in-institutiile-publice-mama-tata-si-fiica-la-dsvsa-buzau-urmeaza-si-fiul/

https://www.puterea.ro/dragnea-adonis-directorul-de-la-dsvsa-buzau-a-divortat-de-sotie-ca-sa-o-poata-angaja-pe-bani-multi-in-insitutie/

https://www.puterea.ro/dragnea-adonis-directorul-de-la-dsvsa-buzau-a-divortat-de-sotie-ca-sa-o-poata-angaja-pe-bani-multi-in-insitutie/

https://argumentul.ro/single.php?id=414

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *