Editorial

Primarul Toma, un mesaj ca al lui Ceaușescu

Primarul Toma a transmis astăzi o rugăminte către buzoienii care trebuie să se recenzeze cuminți. Imediat au sărit propagandiștii din presă și zeci de conturi false care au început atacul mediatic asupra oamenilor cinstiți. E clar, oamenii trebuie să se recenzeze în Buzău, ca să fie mulți, mulți de tot, într-un oraș pe care în mintea proprie Toma îl vede frumos, iar noi ceilalți îl vedem sărăcit, umilit și tot mai apăsat de taxele primarului.

Mi s-a părut derizoriu și ipocrit acest mesaj. Să distrugi cea mai mare fabrică din Buzău – Metalurgica – și să împingi mii de oameni să plece peste zări și acum să te plângi că dispar posturi de medici și de profesori, pentru că nu mai este populație de ajuns, se numește uitare, sau ipocrizie?!

Să fii fost senator PSD de Buzău și astăzi să te plângi că Buzăul a scăzut numeric, cum se mai cheamă?! Ipocrizie! Ce ați făcut pentru ei atunci?

Să fii primar de 6 ani și să te plângi că ai luat o comunitate mai mare și în mandatele tale s-a micșorat, ce reprezintă?! Realizări 0. Tinerii nu au fost determinați să rămână aici. Au fost doar folosiți în campaniile electorale. Iar după …v-ați adus neamurile, foștii angajați, pensionari militari și colegi de partid și le-ați dat posturi, contracte, consilii de administrație. Tinerii?! Doar buni pentru imagine! Pentru ei nu ați făcut nimic! Ați pus biruri peste părinții lor și atât! Câți tineri s-au întors în mandatele dumneavoastră? Ne puteți spune de ce nu s-au întors în Buzău?

Domnule primar Toma, sunteți membru al partidului care de 32 de ani conduce Buzăul. Acesta este adevărul. Ați făcut parte dintre cei care au pus mâna pe activele fostului regim comunist și le-ați risipit. Apoi, cu tot partidul ați mințit și iar ați mințit. Vă mirați de ce pleacă tinerii? Ce ați făcut concret pentru ei să rămână?! Nimic! Nu de micii, berea și drăgăicile dumneavoastră au nevoie tinerii!

Și încă ceva…îmi aduceți aminte de Ceaușescu! Doar el conducea prin teroare și devenise proprietarul țării. Exact așa vă comportați, ca proprietar al Buzăului și vreți să ne faceți să credem că răul pe care ni-l faceți e bine! Nu, nu e bine!

În Buzău adevărul umblă cu capul spart! Buzăul nu a scăzut că a vrut! Buzăul a scăzut pentru că nu a mai fost de trăit în el. Buzăul nu vă este proprietate, chiar dacă ați închis gura multora! Lăsați oameni să hotărască singuri când și unde vor să se recenzeze.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *