Local

Peste 200 de polițiști vor fi la datorie, zilnic, în această perioadă

Peste 200 de poliţişti, cu aproape 80 de autospeciale vor fi la datorie, zilnic, în perioada minivacanţei prilejuite de trecerea în Anul Nou, pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta siguranța cetăţenilor
Polițiștii vor fi angrenați în acțiuni menite să crească gradul de siguranță a cetățeanului, prin menținerea ordinii publice. Efectivele planificate în seviciu vor acționa pe două paliere: primul palier este cel de prevenire și descurajare, iar cel de-al doilea este de combatere a faptelor antisociale și de impunere fermă a legii.
Astfel, vor fi la datorie efective de ordine publică, poliție rutieră, investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, poliţişti din cadrul Biroului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase, precum şi rezerve de intervenţie din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale.
O atenție sporită va fi acordată asigurării protecției participanților la evenimentele publice (concerte, spectacole de datini şi obiceiuri de iarnă), ce urmează să fie organizate la trecerea dintre ani.
Polițiștii vor acționa pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor.
De asemenea, polițiștii vor monitoriza traficul rutier, pe toate drumurile naționale şi județene, pentru fluidizarea circulaţiei şi prevenirea evenimentelor rutiere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *