Justiție

Opt ani de închisoare pentru un pedofil din Botoșani care a abuzat sexual două fetițe luate în plasament de soția lui

Un bărbat de 45 de ani din Botoşani, care a abuzat sexual două fetițe, luate în plasament de soţia lui, a fost condamnat acum definitiv la opt ani de închisoare.

Copilele erau în grija soţiei individului, care, ca asistent maternal, le luase în plasament. Bărbatul ar fi molestat fetiţele de mai multe ori timp de doi ani, spun anchetatorii.

Faptele au avut loc începând cu 2017, însă, ancheta a pornit doi ani mai târziu, după ce un martor a sesizat Protecția Copilului.

Fetițele aveau atunci aproape patru ani, respectiv șapte, iar la audierea psihologilor au confirmat abuzurile. Imediat, asistenții sociali au sesizat poliția și așa a fost deschis dosarul penal.

Tot atunci, soția individului a rămas fără dreptul de a mai primi copii în plasament familial, iar victimele au ajuns în centrele statului.

Ambele fetiţe se află şi acum sub terapie psihologică.

https://www.reporteris.ro/iasi/justitie/item/116433-opt-de-%C3%AEnchisoare-pentru-un-pedofil-din-boto%C8%99ani-care-a-abuzat-sexual-dou%C4%83-feti%C8%9Be-luate-%C3%AEn-plasament-de-so%C8%9Bia-lui.html?fbclid=IwAR39gJcyPc22FeQobMX8zGA0L-aqJLuNp5IA6-fYrzR5bfZ8PzlqJ_szlvs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *