Local

Olimpiada de limba și literatura română, etapa județeană, se va desfășura sâmbătă 2 martie la Șc. Gimnazială nr 11 Buzău

Etapa județeană a olimpiadei de limba și literatura română 2019 – gimnaziu și liceu- se va desfășura sâmbătă, 2 martie, între orele 10.00-13.00, la Școala Gimnazială nr 11, Buzău, anunță Inspectoratul Școlar Județean Buzău
Etapa județeană cuprinde două secțiuni: secțiunea A – limba și literatura română  și secțiunea B – lectura ca abilitate de viață. Conform cadrului European de referință LIFT-2 privind studiul literaturii în învățământul secundar, olimpiada se va desfășura pe două niveluri, și anume nivelul 1 clasele a V-a și a VI-a și nivelul 2 clasele a VII-a și a VIII-a.
Probele scrise ale celor două secțiuni se vor desfășura concomitent. Participanții la olimpiada pe județ sunt elevii care au obținut cel puțin nota 8 la etapa locală a Olimpiadei de limba română.
Elevii vor intra în săli în intervalul orar 9.00-9.30 și vor avea asupra lor carnetul de elev vizat pentru anul școlar curent sau un act de identitate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *