Fără categorie

Oameni dedicați – mișcarea conservatoare in Canada

 

Prietenilor conservatori din Canada sau celor interesați de politica nord-americană le recomand să o urmărească pe Dr. Leslyn Lewis, candidată la șefia partidului. Leslyn este născută în Jamaica, sosită în Canada la vârstă de 6 ani, profesează ca avocat în Toronto, are PhD în Law, Master în Environment.

Dr. Leslyn Lewis este conservator social si fiscal autentică care nu se jenează de atitudinea pro-life, anti-bill C16, este clar în favoarea libertății de gândire, credință și expresie (din ce în ce mai rar apreciate în Canada). Pe vremea cand era studentă, a refuzat să-și avorteze copilul, în ciuda presiunilor celor din jur. Leslyn respinge politica identitară, consideră căsătoria drept uniunea dintre un bărbat și o femeie, consideră BLM o mișcare marxistă periculoasă, și a refuzat să îl critice pe Trudeau pentru gluma de acum 20 de ani cand și-a vopsit fața în negru, spunând că preferă să critice politicile actuale ale primului ministru, nu greșeli din tinerețe.

O persoană cu mult bun simt, bine educată, și în plus practic inatacabilă de SJW sau de propagandistii liberali pe teme de corectitudine politică, Leslyn nebeneficind nici de „white privilege” și nici de „avantajele patriarhatului”.

Singură hiba – nu vorbește încă franceză (ceea ce nu e bine văzut în Quebec), dar e pe punctul să învețe.

În caz de victorie, ar deveni prima femeie de culoare lider al partidului conservator, iar dacă ar câștigă alegerile federale, prima femeie de culoare prim ministru. Însă Leslyn refuză să joace cartea identitară, și ne solicită să o votăm pentru valorile în care crede și pentru competența, nu pentru sex sau culoarea pielii. Go Leslyn Go!

Gabriel Purcarus

Facbook.
https://www.youtube.com/watch?v=tCdlfxoqtVQ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *