Local

O lacrimă pentru domnul Mihai Bugeac

La final, contează să fi fost Om!

Nu știu prea multe amănunte despre domnul Mihai Bugeac, dar știu că a fost Om și de aceea, plecarea dânsului din lumea aceasta m-a și ne-a tulburat profund.

Am ajuns să-i simt căldura și omenia într-un moment atipic. În mai 2012 eram în campanie electorală și, după ultima zi de campanie, noaptea, ca la Buzău, un avion de afișe scabroase, în care eram atacat în cel mai josnic mod de către cei ce au puterea, au fost aruncate pe geamurile mașinilor, prin scări de bloc, peste tot.

Domnul Mihai Bugeac le-a adunat cu răbdare pe cele cu care era pavat drumul spre cabinetul soției de pe Bulevardul Bălcescu, unde locuia. A vrut să nu vadă și alții mizeriile de acolo și să nu fie tentați să creadă, mi-a spus. Realizați ce caracter a avut acest om?!

În ultima vreme l-am văzut doar pe Facebook, deci exista … Am fost foarte surprins când soția ne-a trimis un mesaj prin care ne-a anunțat că domnul Bugeac a murit. Doar 75 de ani, dintre care 50 erau ani căsătorie. Avea un preinfarct, iar acesta i-a fost fatal. A murit ca un pui …, ne-a scris doamna. Și ne-a mai scris doamna Valeria Bugeac că a fost un soț tare blând și bun.

Înmormântarea este mâine, 30 decembrie, la orele 12, la Cimitirul Dumbrava, unde este depus. Anunțul aparține fiicei domnului Bugeac, doamna Laura Mihaela Petrișor.

Ați rămas în sufletul nostru, domnul Bugeac! Dumnezeu să vă odihnească în pace și să vă întărească familia, încărcată acum de adâncă tristețe!

ttps://paulnegoita.ro/2022/12/29/o-lacrima-pentru-domnul-mihai-bugeac/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *