Național

Minunatul Tovarăs Păle

Știți cine e Păle? Probabil că nu! Deși nu știți, trebuie să știți că îl aveți pe Păle la masă de o viață. De o viață stă cu mâna în buzunarul fiecăruia dintre noi. După ce ani buni a șterpelit de pe la bugetul local bani pe câinii comunitari, pentru merite deosebite a ajuns deputat. De acolo, 4 ani a încasat. A încasat fără să dea nimic în schimb. În fapt, ce ar putea să dea, având în vedere atitudinea slugarnică. A dat votul cum i s-a cerut și atât.

Între timp a ajuns mare subsecretar de stat la ANSVSA. Iarăși la statul degeaba. Bine, nu stă el chiar degeaba. Ia din punga publică. Dar pentru oameni nu prestează nimic. E fericit însă că a ajuns în clădirea bolșevicilor, în Casa Scânteii. Atât de bine îi stă numele afișat sub ancadramentul ușii inscripționat cu secera și ciocanul, încât nu m-a mirat că e acolo. M-a mirat însă fața extrem de somnoroasă afișată la prima oră. Greu la statul degeaba, tovarășe? A scos capul pe ușa biroului și la- retras rapid, dar cele câteva secunde mi-au dat impresia că am nimerit într-un dormitor public, unde demnitarii  lunea, la 9, sunt deja obosiți. Nu știu cum erau ceilalți dar stimabilul tovarăș Păle părea ieșit de la somn.

Greu la câteva mii de euro nemunciți!1 thought on “Minunatul Tovarăs Păle”

  1. Fratele meu a sugerat ca s-ar putea sa-mi placa acest site web. Avea perfecta dreptate. Aceasta postare chiar mi-a facut ziua. Nu va puteti imagina cat timp am petrecut pentru aceste informatii! Multumiri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *