Local

Logica de imbecil!

LOGICĂ DE IMBECIL

Uneori mi se face milă de PSD! Partidul acesta, chiar aşa retrograd şi populist cum e, a avut cândva lideri inteligenţi. Mă gândesc la un Mircea Geoană şi chiar la un Adrian Năstase. Dar, de un timp încoace, în fruntea partidului au ajuns mediocrităţi strigătoare la cer. Seria nulităţilor ajunse moţul partidului a deschis-o Liviu Dragnea, cârciumarul din Alexandria! A urmat Viorica Dăncilă! Amândoi basculaţi de organizaţie la groapa de gunoi a partidului!

Dar în materie de imbecilitate, Ciolacu bate orice record. Citiţi reacţia lui, la ştirea că Uniunea Europeană oferă României 80 MILIARDE Euro pentru spitale, infrastructură, reconstrucţia şi relansarea economiei. Ciolacu ştie bine că banii aceştia europeni nu pot fi folosiţi în alte scopuri. Dar maţul său populist are crampe! Vrea să fie imbecil până la capăt! Cere ca banii să meargă la pensii şi alocaţii. Doar, doar mai pică vreun vot!

Ciolacu începe acum să regrete că a cerut, prin „lege” majorarea cu doar 40% a pensiilor! Plus dublarea alocaţiilor! Dacă ar fi ştiut el că Bruxelles ne oferă atâta bănet, cerea prin „lege” DUBLAREA pensiilor şi TRIPLAREA alocaţiilor! Ca să nu mai pierdem vremea!

Ciolacu a făcut şi alte calcule electorale! Cu 80 miliarde euro, vreme de 20 ani s-ar putea servi zilnic 7 milioane de porţii de fasole cu ciolan! Iar cu o asemenea „protecţie socială”, PSD stă la guvernare două decenii! Încă două decenii!

Ciolacule! Cu banii aceştia se vor face, în sfârşit spitalele şi autostrăzile promise de clica ta în 2016! Din care nu aţi făcut NIMIC! Ştiu că te doare! Dar încearcă măcar să te comporţi ca un om cu o minimă onoare. Nu ca un imbecil!
Valeriu Budulescu

FacebookLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *