Editorial

La Buzău tot ce fac autoritățile pentru tineri sunt chermezele pe bani publici

Tinerii din Buzău pleacă de mulți ani în lume pentru că la Buzău nu găsesc loc de muncă, iar ceea ce găsesc se obține prin corupție. Nici nu au cum să găsească loc de muncă pentru că tot ceea ce se pricep să facă autoritățile sunt petrecerile pe banii noștri, ai buzoienilor.

Evident, tinerii își pot organiza singuri distracțiile, iar autoritățile ar trebui să se ocupe de nivelul de trai al tinerilor. Din păcate, mulți ajunși prin politică abia leagă două vorbe, sunt fără școală și fără loc de muncă anterior muncii de partid. Ce pot produce bun pentru societate asemenea indivizi, certați în tinerețe cu școala și apoi cu munca.

Buzăul are o clasă politică putredă, care nu poarte oferi nimic valoros tinerilor. Când tu nu ai muncit niciodată cum poți crea locuri de muncă pentru alții?! Când ție nu ți-a plăcut cartea cum poți respecta tinerii cu școală?! Altfel nu-mi pot explica de ce la Buzău tinerilor nu li se oferă decât chermeze pe bani publici, în loc să fie ajutați să-și construiască la noi în comunitate o viață alături de familie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *