Administrație

Haritina Crăiță vorbește despre răzbunarea primarului Toma

Ascultați-l ce spunea anul trecut în filmulețul atașat captură dintr-o emisiune de la Campus tv, cum “spera” ca proprietarii de spații “nu toți” , “așa printre farmacii” să-și deschidă terase.
În fotografia făcută de mine acum 2 zile vedeți că a reușit să închidă o farmacie din centrul Buzăului, singura unde exista program non-stop. Da, sunt convinsă că sugestia i-a fost dată proprietarului spațiului respectiv chiar de primar ca să-i dea afară pe cei cu farmacia ce funcționa acolo de mulți ani.
Era terasă la Hotel Pietroasele și sunt în spatele blocurilor, dar nu sunt ale cui trebuie, așa că puțină concurență nu strică.????
Se va “răzbuna” pe toți cei care i s-au opus într-un fel sau altul și pe cei care nu fac parte din grupul lui de interese sau al PSD-ului.
Sunt multe spații închise în Centru dar și pe Unirii unde nu mai piți opri, staționa iar deparcat nici atât.
Acest om nu poate fi primarul tuturor, o demonstrează în fiecare zi comportãndu-se discreționar și urmărindu-și doar propriile interese, uitãnd că Buzăul nu este proprietatea sa.
Buzăul va fi un oraș “închis” și va fi falimentat, veți vedea. Țineți minte ce v-am spus acum și să nu vă aud că vă veți plânge, voi cei care l-ați ales pentru a treia oara(știu cine sunteți, că am memorie bună, țin minte “atacurile”voastre când îl critic cu argumente).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *