Justiție Național Recente Sănătate

Flagrant – Chirurgul brașovean Sorin Baloș prins luând mită. Marian Godină a dat o mână de ajutor

Cunoscutul poliţist Marian Godină a ajutat la organizarea unui flagrant în urma căruia un medic chirurg braşovean a fost prins luând mită în valoare de 10.000 de lei de la ruda unui pacient.

Flagrantul a avut loc după ce ruda respectivă l-a anunţat pe Godină în legătură cu practicile chirurgului. Poliţistul i-a dat rudei un număr de telefon şi l-a sfătuit “să nu cumva să dea înapoi” şi să aibă încredere că lucrurile se vor rezolva.

“Am primit aseară, pe pagină, acest mesaj. Mi se întâmplă destul de rar să apuc să citesc mesajele şi să le răspund, dar ăsta mi-a sărit în ochi. I-am răspuns omului, i-am dat un număr de telefon la care să sune şi i-am zis să nu cumva să dea înapoi şi să aibă încredere. Nu a dat, iar azi s-a dus să dea bănuţii domnului doctor. Pe hol aşteptau câţiva ‘pacienţi’ care au intrat în cabinet nepoftiţi, imediat după tranzacţie. Acum, bănuiesc că cineva nu va face nani acasă în noaptea asta. V-ar mustra conştiinţa în locul meu? Pe mine nu”, a precizat Godină pe pagina sa de Facebook.

Chirurgul Sorin Baloş, care, în martie 2021, a participat alături de mai mulţi medici la o procedură de revascularizare a membrelor inferioare, realizată printr-o metodă extrem de rar utilizată atât la nivel naţional, cât şi la nivel mondial.

Baloș a fost reținut pentru 24 de ore.

Sursa: epochtimes-romania.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *