Local

Elevii Școlii Gimnaziale Lunca Pripor, câștigătorii concursului Regional de Educație Rutieră ”Cupa Nehoiului”

Elevi din 7 judeţe şi-au disputat „Cupa Nehoiului” la un concurs organizat de Şcoala Gimnazială Lunca Pripor, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Buzău, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău – Serviciul Rutier şi Poliţia Oraş Nehoiu.
Festivitatea de deschidere a celei de-a cincea ediție a Concursului Regional de Educație Rutieră ”Cupa Nehoiului”  s-a desfășurat la Liceul Teoretic ”Nicolae Iorga” din orașul Nehoi. Au participat concurenţi din 7 judeţe care şi-au demonstrat abilităţile prin parcurgerea a două probe prevăzute în regulamentul concursului: proba de legislaţie rutieră şi proba de îndemânare cu bicicleta în poligon.


Câștigătorii competiției ,,Cupa Nehoiului”  au fost elevii Școlii Gimnaziale Lunca Pripor. Pe locul doi s-a clasat echipajul judeţului Argeş iar locul trei a fost ocupat de elevii din Vaslui.
Toţi concurenţii au fost răsplătiţi cu diplome și premii.
Totodată, a fost desfășurată și etapa judeţeană a concursului naţional cu tematică rutieră „Educaţie rutieră – educaţie pentru viaţă”.  În competiție s-au înscris echipe de la cinci unități de învățământ din județul Buzău. După desfășurarea probelor de concurs s-a stabilit că echipa ce va reprezenta județul Buzău la faza națională a concursului „Educaţie rutieră – educaţie pentru viaţă” este echipa Şcolii Gimnaziale Lunca Pripor.


Concursul organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Buzău şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău s-a desfăşurat în cadrul Campaniei naţionale de prevenire a accidentelor de circulație „ALEGE VIAŢA!”.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *