Național

Educația remedială – o șansă financiară pentru inspectori de la inspectoratele școlare

Aproape toți coordonatorii județeni (41 din 42) din cadrul Programului național de educație remedială sunt angajați ai inspectoratelor școlare județene, potrivit unui document publicat de Romaniacurata.ro. Potrivit sursei citate, în 32 de județe, la concursul pentru ocuparea funcțiilor de coordonatori județeni a fost un candidat pe un loc, iar în celelalte cazuri, cu o excepție, contracandidații s-au retras și proba de interviu nu a mai avut loc.

Sursa menționată precizează că, potrivit cererii de finanțare, managerul proiectului e remunerat cu 80.640 de RON pentru 6 luni de proiect, iar bugetul prevede o sumă de 986.840 de RON pentru salariile celor 42 de coordonatori județeni). În plus, proiectul mai prevede 756.000 de lei pentru 10 plata unui număr de 10 coordonatori naționali/regionali și 3,6 milioane lei pentru salariile a 108 experți județeni.

Potrivit sursei menționate, din cei 42 de coordonatori județeni, 8 sunt inspectori școlari generali, iar 15 – inspectori școlari generali adjuncți.

Detalii despre ce fac aceștia și documentul integral – aici.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *