Justiție

Domnul Dragnea, Doamna zDragnea și domnița Dragnea! Foamea după locuri calde la Direcția de Sănătate Veterinară

Cu siguranță nu vă este străin ceea ce se petrece în Direcția de Sănătate Veterinară din Buzău. S-a tot scris în ultima vreme, chiar și de presa națională: https://www.puterea.ro/familie-traditionala-in-institutiile-publice-mama-tata-si-fiica-la-dsvsa-buzau-urmeaza-si-fiul/

Cu ceva ani în urmă, DSV -ul era o instituție onorabilă, condusă de oameni onești. Nu are rost să mai amintesc lista directorilor care au condus-o cu cinste.

Acum, instituția a căzut pe mâna a trei personaje care pe zi ce trece sunt tot mai toxice. Dragnea, #BotezatuIonelCiprian și Mihalcea sunt cei trei care au distrus instituția, așa cum afirmă o parte dintre angajați. Evident, tripleta are mângâierea medicului veterinar  #PăleDănuț, actualmente omul lui #ConstantinToma, Păle estet trădător și profitor de pe urma predecesorilor Vasile și Boșcodeală.

… dar pe domnul Păle, un titirez politic, nu-l putem descrie aici, la grămadă, deoarece dânsul merită un material separat, având în vedere nivelul personalității domniei sale și modul în care prinde mereu în laț, ca un veterinar iscusit, banii publici, pe care-i asezonează cu interesele private ale firmei sale de buzunar, Biovet 96. Biovet 96 nu-i pleacă de acasă, de pe Maximilian 12. Îi e fidelă foc, deși Păle, în răstimpuri, o plasează la alții.  Dar firma nu se lasă, vine tot la dragostea ei, așa cum am constatat din ce a declarat unul dintre cei folosiți de ipocritul Pâle.https://www.podul.ro/articol/11661/pesedistul-care-a-ocupat-zece-functii-in-acelasi-timp-e-deputat-la-primul-mandat-si-presa-locala-a-scris-o-stire-cand-si-a-inchis-facebookul

Dar, pentru moment, să-l lăsăm pe hingherul politic Dănuț Păle și  să revenim  la povestea Dragnea – zDragnea, un caz clasic de impostură instituțională, caz despre care a scris ziarul Puterea și ziaristul Vlad Ștefan Orjan.

Domnul Dragnea Adonis Laurențiu este considerat un om cu noroc. Plasat la DSV de către tatăl său astăzi renegat, Valeriu Nicolescu, om de mare bun simț și cu o foarte bună educație, Dragnea nu a profesat niciodată ca medic veterinar. A prins un context, l-a folosit și apoi a trecut un concurs de director pe vremea PD – lui.

A fost eliminat din funcția publică pentru năzbâtiile făcute, dar a revenit în urma unui proces pe care l-a câștigat pe motiv că instituția unde lucra nu l-ar fi citat legal.

A revenit, a fost plătit, printr-un paradox, dublu decât era normal și a devenit mai puternic și mai stăpân pe instituție, folosindu-l în mod special pe Stelian Mihalcea, fost coleg de grup și grupă, personaj fără prea multă carte, dar mereu făcător de … nefăcute.

Model de costum pentru inspectorii veterinari.

Înainte să revină, după ce câștigase procesul, prin intermediul lui #MihalceaStelian, Dragnea Adonis Laurențiu și-a plasat fiica în DSV. Sosită direct de pe plajele din Bulgaria, unde petrecuse cu fiul unui politician local, Andrada Dragnea, tânără speranță, a doborât șase adversari la concurs. Mihalcea Stelian a evaluat-o! A fost bună și s-a dovedit la controalele ulterioare că este, deoarece operatorii privați controlați – după cum afirmau – au avut nevoie de multă lămâie pentru a suporta grimasele, talentele și amenzile odraslei de director, așa cum o prezentau, cu oarece umor, colegii de la controale.

Ei bine, credeți că istoria unei familii care și-a  găsit fericirea financiară din banii publici la DSVSA se sfârșește aici? Nici vorbă. Aventurosul director și-a adus și colega de apartament tot în DSVSA.

Doamna zDragnea a fost plasată mai întâi la Casa de Pensii Buzău, direct pe un post  de consilier superior, de la …  antreu.

Două lucruri le-a transmis deținătoarea averii familiei Dragnea: că e în trece iepurește pe la Pensii și că folosește agenția de turism Laura Tour ca să-și lase loc de … bună ziua. Așa cum a profețit, trecerea pe la Casa de Pensii i-aa fost fulgerătoare. .

Dar pentru că #DragneaLaurențiu este un om … decent, s-a rușinat să fie trei Dragnea unul după altul în sistemul electronic al DSV Buzău și a dat ordin amicului de la IT, un oarecare Iordache, să greșească puțin și să o mute la coda listei listei, pa pagina 8. Să stea la coadă și doamna Dragnea, nu?!

 

Așa că. neputând schimba alfabetul, Dragnea Laurențiu a pus un z în fața numelui consoartei, făcând-o să devină … zDragnea! Intrați pe pagina DSVSA Buzău și vă cruciți.

Deși instituția a fost sesizată, evident, domnul Dragnea este nemuritor și rece la zisele gloatei și-i dă înainte cu tupeu, un tupeu care nu exclude ca fiul directorului Dragnea să fie plasat, undeva, la IT, tot la DSV Buzău, în cazul în care va rezista tăticul în post.

Morala situație … dacă nu cumva termenul de morală este fără noimă în cazul acestui sir de imposturi?! Degeaba soția sau fiica dumneavoastră, dragi buzoieni, speră la o funcție publică! De ei, de practicile lor, de relațiile lor, de caracatița lor le va fi foarte greu, sau imposibil să treacă. Fiica lui Dragnea, #DragneaAndradaLaura, și-a doborât cu pixul lui Mihalcea contracandidații la concurs, iar doamna zDragnea a parcurs un drum din două mutări, să se piardă urmă, prin șmecheria plasării în Corpul funcționarilor publici la Casa de Pensii Buzău și transferarea rapidă la #DSVSABuzău. Evident, Dragnea s-a gândit că este mai puțin culpabil dacă face o suveică de acest fel și a făcut-o. De unde a știut de post? Din zațul primei cafele băute la Casa de Pensii, fără îndoială!

Și apoi cum era să stea doamna Dragnea la Casa de Pensii. Acolo se muncește, nu se hălăduiește. Acolo oamenii ajung la timp la muncă, nu ca domnul Dragnea, care toată viața a fost certat cu mersul la serviciu. Acolo banii sunt mai puțini și acolo s-ar fi ofilit de dorul familiei.

Ei bine, dragi buzoieni, dragi oameni care munciți, ei, acești Dragnea, acești purici în cojocul statului care încasează mii de euro lunar și au viață de huzur, nu au respect față de lege, față de oameni, față de muncă. Trebuie măturați pentru a lăsa locul unor oameni cinstiți și competenți și sper că așa va fi, chiar dacă nu va fi ușor!

Pentru ei și alții ca ei a trebuit să-mi rezerv o zi pentru București, unde am lăsat la DNA, instituție pe care Păle o voia desființată, exact un dosar albastru, ca sigla activităților veterinare.

#VioletaMoraru

 

1 thought on “Domnul Dragnea, Doamna zDragnea și domnița Dragnea! Foamea după locuri calde la Direcția de Sănătate Veterinară”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *