Local

Direcția Agricolă Buzău a demarat o campanie de colectare de alimente pentru bătrânii de la Câmpeni

Directorul Direcției pentru Agricultură Buzău, dr. ing. Cosmin Florea a demarat o campanie umanitară, intitulată „Alături de semenii noștri”, care constă în colectarea de alimente neperisabile, care vor fi donate bătrânilor de la Așezământul Câmpeni ce aparține Fundației umanitare”Sfântul Sava”.
„În pragul Sărbătorii Învierii Mântuitorului, moment încărcat de emoție și speranță, Direcția pentru Agricultură Județeană Buzău își dorește să fie mai aproape de seniorii greu încercați de bătrânețe, izolare sau suferință și demarează campania de strângere de alimente în beneficiul rezidenților de la Așezămâtul pentru persoane vârstnice din Câmpeni înființat de Fundația Sf. Sava de la Buzău.


Campania se va desfășura în perioada 04-23 aprilie 2019, toți cei interesati putând face donații în alimente neperisabile de bază: paste făinoase, făină, zahăr, mălai, orez, ulei, conserve etc„, se arată în comunicatul Direcției Agricole Buzău.
La această campanie, directorul DGA Buzău îi invită să participe toți agenții economici din industria alimentară, precum și oamenii cu suflet mare care doresc să dea o mână de ajutor bătrânilor de la Așezământul Câmpeni ce aparține Fundației umanitare ”Sfântul Sava” din Buzău.
Adresăm invitația producătorilor agricoli și operatorilor economici din industria alimentară din Județul Buzău de a participa la această campanie, aducând astfel zâmbete și speranță pe chipurile îmbătrânite de vreme și necazuri ale locuitorilor așezământului„, spune conducerea DGA Buzau.
Buzoienii care doresc să participe la campanie pot merge la sediul Direcției pentru Agricultură Buzău, din strada Victoriei nr 1, unde se află punctul de colectare,” iar alimentele vor fi distribuite beneficiarilor miercuri, 24 aprilie 2019. Orice donație este binevenită în cadrul acestei campanii”, transmite directorul DGA Buzau, Cosmin Florea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *