Informații

Despre jurnalismul independent

paulnegoita.ro este una dintre puținele surse independente de informare din Buzău. Să atingi 300 000 de mii de accesări reprezintă o performanță pentru o activitate jurnalistică în care am investit, în medie, 30 de minute pe zi. Cititorii caută altceva decât scrisul la comandă.

Dacă voi găsi un colaborator onest și curajos, voi extinde demersul jurnalistic independent, pentru că îl găsesc tot mai necesar la Buzău.

Atunci când spui adevărul ești atacat. Nimic nu deranjează mai tare un personaj mediocru ajuns la putere decât să-l arăți lumii așa cum este. Dar lupta pentru democrație o dăm zilnic, iar dacă ajungem să ne temem de stat și de politicieni și nu ei de noi, suntem sclavi.

Vă mulțumesc celor care mă citiți și vă asumați libertatea de a spune ce gândiți împreună cu mine! Vă mulțumesc pentru interacțiunile și ponturile date! Vă mulțumesc pentru încurajări și pentru oferta de a susține acest demers liber, mai ales că trăim într-un loc complicat. Vă rog să nu fiți dezamăgiți atunci când nu pot publica tot ceea ce-mi trimiteți. Lucrez din pasiune la acest blog, iar resursa de timp care o am o împart cu pasiunea pentru lectură și natură.

Deși ador să scriu despre lucruri frumoase – și slavă Domnului, sunt destule – nu voi extinde comentariul politic, pentru a oferi alternativă. Eu cred în schimbarea prin corectă informare.  Deci, aveți dreptate când îmi cereți să nu renunț la politică. Am acumulat destulă experiență socială și nu am cum să nu o întorc societății. E importantă în viața fiecăruia! De aici și de la ei ei mi se trag multe. Deci, continuăm și rezistăm dincolo de mizeria pe care trebuie să o suportăm. Când ești slab atunci ești tare, zice Epistola către Corinteni. Așa este, suntem tari atâta vreme cât avem curajul să spunem lucrurilor pe nume!

Mă puteți citi și pe: https://cronicadebuzau.ro/

Vă mulțumesc!

https://paulnegoita.ro/2022/04/30/va-multumesc/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *