Local

De la 1 aprilie, un nou traseu introdus de Trans Bus Buzău

Începând cu data de 1 aprilie 2019 se introduce în programul de transport public al operatorului regional  TRANS BUS S.A. traseul 22 pe itineraiul Buzău-Mărăcineni-Săpoca-Cernătești-Fulga și retur, anunță SC Trans Bus Buzău.
Potrivit aceleași surse, ca urmare a monitorizării fluxului de călători pe ruta Buzău Gară CFR – Mărăcineni – Săpoca Strada Rotundă, pe traseul 2 vor surveni următoarele modificări.
 Astfel, în zilele de luni-vineri, în intervalul orar 08:30-11:30 plecările din Săpoca Strada Rotundă vor avea o frecvență de 20 min.
În intervalul orar 07:30-10:30 plecările din Buzău Gară CFR vor avea o frecvență de 20 min.
Plecările din Buzău Gară CFR de la orele 18:45, 19:45, 20:45, vor fi scoase din traseul 2 ele devenind plecări din același capăt de linie pe traseului 22 Buzău Gară CFR -Mărăcineni-Săpoca-Cernătești-Fulga.
În zilele de sâmbătă-duminică frecvența prevăzută în noul program a fost uniformizată la 30 de minute:
Traseului Zona 111 își păstrează orele de plecare de la  capătul de linie din Municipiul Buzău prelungindu-se până la stația Fulga Capăt(stația terminus a traseului 22), Orele de plecare din stațiile de pe traseul Zona 111 rămân aceleași pentru călătorii deserviți din UAT Săpoca și Mărăcineni.
Noul program a fost modificat în urma monitorizărilor fluxului de călători efectuate de serviciul tehnic al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Buzău – Mărăcineni și ca urmare a solicitărilor primite de la UAT Cernătești, în urma aderării acestuia la ADI, precizează reprezentanții Trans Bus Buzău.
Costul unui bilet valabil pe raza satului Cernătești este de 3,5 lei/călătorie. Pe raza satelor Zărnești-Manasia prețul este de 4 lei/călătorie iar pe raza satelor Aldeni-Fulga cetățenii vor scoate din buzunar 4,5 lei/călătorie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *