Local

De ce e grav cazul șoferului băut de la TransBus?

Tranbus-ul a devenit o afacere de familie a primarului Toma. O rudă îl conduce, iar Ținteștiul dă angajați. Pe deasupra, sunt șoferi buni care au plecat, iar unii au fost atacați chiar și la firmele private unde au mers să lucreze.  în timp ce excesele bahice ale șoferului prins beat la volan erau cunoscute și tolerate de conducere.

Ar fi trebuit să se lase cu demiteri după acest incident, dar cine pe cine să demită? Corb la corb nu-și scoate ochii, nu?!

Dacă nu-l prindea polițistul Emil Gribincea, șoferul băut putea să facă o mare nenorocire. Puteam să avem o tragedie de proporții la Buzău.

Au mușamalizat rapid cazul și așa va rămâne, deși, repet, respectivul nu s-a suit pentru prima dată băut la volan, conform unor surse din interior.

După ce că prin intermediul TransBus s-a făcut praf transportul public în județul Buzău, iar mii de oameni nu mai au transport la ore potrivite pentru a putea merge la muncă, călătorii se mai trezesc și cu năpasta unui șofer urcat la volan aproape de comă alcoolică.

Nu este bine domnule primar, nu este bine de loc!

Violeta Moraru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *