Editorial

Dacă s-au suspendat lucrările în Buzău din vina primarului, să suspendăm și noi primarul!

Politicienii văd votul ca CEC în alb. Spun una, fac alta și noi trebuie să-i suportăm patru ani. Am tras multe de la politicieni care odată ajunși la putere, din banii noștri se hrănesc și încearcă să ne înghită cu totul, nu doar să ne fure. Eu am tras-o cu cu Ciolacu! Alții cu Toma.

Atunci când Constantin Toma a candidat nu a spus că vrea să blocheze orașul. De când a închis Centrul toate străzile sunt pline de mașini. A  creat o problemă financiară și un disconfort major  buzoienilor. Care este rostul acțiunilor sale dacă toți suntem nemulțumiți?

În loc să-i ajute pe buzoieni să facă bani și să-i determine pe tineri să rămână aici, Constantin Toma ne consideră niște cobai, pe spinarea cărora face experimente.

După nebunia Țintești – scumpă și ea -, a urmat risipa kitsch Iazul Morilor – și mai scumpă -, iar acum orașul e blocat.  Am bătut Parisul la un concurs de cartoane, Germania la unul de …imaginație, iar acum ne-am bătut singuri suportând experimentele sociale ale primarului Toma.

Am crezut că după lecția pe care i-am dat-o cu Ținteștiul va pricepe ceva. Am sperat că va înțelege că nu se poate lăuda cu ceea ce face în oraș din banii noștri. Mi-am imaginat că va ține cu buzoienii și cu nevoia lor de a trăi normal și bine în orașul lor. Nu e deloc așa! Atunci de ce nu am demara o acțiune de suspendare a primarului? Cine știe ce-i mai trece prin cap încă doi ani?! Deja vorbește de credite, de parcă le-ar plătit singur. Dacă încearcă să ia credite pentru a acoperi prostia pe care a făcut-o, să le plătească consilierii locali împreună cu primarul, atâta vreme cât aceste credite nu-i ajută pe buzoieni să fie mai prosperi, ba, din contră, pune în cârcă tinerilor datorii fără rost.

Dar pentru a evita alte experimente trebuie să ne hotărâm dacă nu ar fi timpul să ne luăm orașul înapoi. A luat Toma bani de la noi pentru Referendumul cu satul natal, trebuie să cheltuim și noi pentru alegeri anticipate, ca să ne recuperăm orașul! Nu putem tolera ca aspirațiile unui om la …nemurire istorică să se facă pe spinarea și nervii noștri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *