Local

Cum s-ar fi descălțat Getuța de la DSV pe masa președintelui de instanță, dacă ar fi putut!

Nu cred că vă mai spun o noutate că Ciolacu, prin oamenii pe care-i pune pe funcții, încearcă să-și distrugă concurența economică și mai ales pe cea politică, pe care, ca un Irod al zilelor noastre, o vede în oricine spune lucrurilor pe nume. Firma pe care o conduc, a fost și este ținta lui Ciolacu, care a pus câinii  pe care i-a numit prin instituții, la atac. Menționez că expresia Vezi că pun câinii pe tine îi aparține!

Așadar, suntem în padoc și uitați cum este aici:

După ce Dănuț Păle a primit un post la ANSVSA ( grupul de la Buzău, se știe), a primit la pachet și sarcina de a ne buși compania și a folosit un scandalagiul de meserie al DSV Buzău, un anume Mihalcea Stelian, zis Văcarul, pe post de Kamikaze.

După un periplu turbat și abuziv – știm, nu suntem singurii care am experimentat abuzurile lor și vom prezenta și alte cazuri – am ajuns să avem vreo 25 de procese civile și să ne adresăm Direcție Generale Anticorupție, dar și Poliției condusă de Pantazi, de unde, evident, nu putem avea așteptări, având în vedere obediența politică a respectivului.

Procesele la care am participat mi-au scos în față realitatea crudă a unor funcționari care pe lângă faptul că mint gros, cu mâna pe Biblie, au un comportament incredibil.

La ultimul proces, jurista de la DSVA , Getuța, mai avea puțin și își întindea picioarele răschirate pe masa doamnei judecătoare. A rămas cu ele sub masa proprie, dar m-am crucit când am văzut în ce poziție stătea în fața unei instanțe de judecată!  A fost penibil și degradant gestul și nu a provenit din faptul că ședința nu ar fi avut solemnitate, ci pentru că președinta completului era concentrată pe elucidarea cazului.

Un jurist îmbracă haina unei autorități, are o robă. Să te descalți în sala de judecată și să te vaiți din cinci în cinci minute la colega de serviciu că îți e foame, sunt dovezi ale degradării instituționale a DSVSA Buzău.

Am crezut că am văzut tot ce se putea de când ne luptăm cu gașca lui Ciolacu, dar nu mi-am imaginat că se poate și mai mult. Să stai ca în bătătură în fața unui complet de judecată, în timp ce ai rol de reprezentare a unei instituții, e totuși prea mult. Mă întreb, dacă nu-i atrăgeam atenția ce mai elimina din vestimentație, pentru a se relaxa biata Geta Miu, care era extrem de stresată, când îi apărea în sală șeful, Mihalcea Stelian. Mă întreb cum stă în DVSA dacă la instanță stă așa?! Da, o înțeleg că este stresată pentru că se pune presiune asupra ei ca să acopere … nefăcutele găștii. Am simțit-o la intrările în sală a lu Mihalcea, când părea că vrea să rupă … hamul de implicare. Dar, totuși, să-i furi brandul lui Zaharia Stancu?!

Nu scriam acest text, însă o asemenea atitudine a fost unică și relatează despre profunda degradare educațională și socială a celor numiți prin conjuncturi politice, în funcții publice.

Vă mai mirați de ce au ajuns unele instituții niște găști golănești, care nu au nimic în comun cu bunăstarea cetățenilor, dacă asemenea … descălțați se … dezinhibă chiar și în fața unei instanțe de judecată, unde sunt chemați ca pârâți?!

Violeta Moraru

1 thought on “Cum s-ar fi descălțat Getuța de la DSV pe masa președintelui de instanță, dacă ar fi putut!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *