Editorial

Cum m-a convins Ciolacu să fac politică!

El mare, eu om din popor. El s-a odihnit până la 38 de ani, eu muncesc de la 18. El cu afaceri multe ( pe numele neamurilor, e drept), eu angajată, el cu tentacule multe în toate birourile, eu, ca orice român simplu, atacată de sistem.

Da, eu, omul simplu am dreptul să fac politică pentru că sunt foarte mulți ca mine, sunt mulți care muncesc de dimineața până seara ca să meargă ei cu girofar!

Suntem mulți care nu avem loc în instituții de incompetenții lor! Suntem mulți cei pe care ei îi umilesc în fiecare zi!

Lupt cu sistemul lui Ciolacu de ceva ani și știu cât are de tras omul simplu din această țară. Am atâtea de spus și de făcut și cred că merită efortul. Nu am avut niciodată sentimentul că este țara lor, statul loc, județul lor, de aceea mă voi implica în alegeri.

Nu am făcut niciodată politică de partid și nici la vot nu am prea fost, însă, recunoscu, am greșit. S-a ajuns prea departe, iar ceea ce se întâmplă e crimă la adresa oamenilor din această țară.

Sunt sigur că pot avea o contribuție la fel de mare ca determinarea pe care o am, iar determinarea vine din experiența trăită într-o Românie în care ei vor să crezi că nu mai este și a ta.

Sunt sigur că aveți aceleași sentiment, de aceea eu cred că putem să ne facem dreptate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *