Editorial

Ciolacu va grăbi autostrada care ocolește Buzăul

Nu înțelegeam de ce trag tare constructorii. Inițial credeam că e vorba doar de p șmecheră înțelegere electorală dintre un patron cu destule probleme și un politician mort după imagine.

Dar nu doar acesta este motivul. Românii, după dumele date de Ciolacu, vor să evite Buzăul. Din cauza inculturii, minciunii și imposturii acestui tovarăș, noi, buzoienii, am ajuns de râsul curcilor.

Nu ne-a fost niciodată rușine că suntem la granița cu Moldova și unii ne văd moldoveni, dat trăim o jenă profundă când părăsim granițele județului.

De la p…. ală sunteți!

Doar cei cei care primesc bani prin mijlocirea lui Ciolacu, se fac că nu văd și, evident, și l-ar dori veșnic, în ideea că vor curge banii, fără ca instituții de control să verifice la un moment dat, însă pentru buzoianul cu educație, prostiile debitate aproape zilnic de emanatul Buzăului sunt teribil de înjositoare, pentru noi, comunitatea buzoiană.

Ne fluieră lumea pe stradă ca am distrus țara și, noi, bieții de noi, nu avem nici o vină pentru că Ciolacu nu s-a prezentat niciodată la vot la să pună ștampila pe Ciolacu. E drept, nici el nu a avut curajul să provoace electoratul pentru că știe că nu e agreat, dar s-a ascuns mereu pe liste, ceea ce face și acum prim amestecarea alegerilor.

Dragi moldoveni, nu ne e rușine să fim moldoveni, dar dacă puneți ștampila pe PSD ne va fi jenă să mai zicem că suntem buzoieni, de va ajunge Ciolacu singurul buzoian, iar autostrada devine vitală să ne ocolească lumea ca pe niște proscriși.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *