Guvernul României

Ciolacu, nu fi lepră că se vede!

Fomist după putere și după aplauze, Marcel Ciolacu a dat fuga să-l viziteze pe Florin Piersic. De la „Miami Bici 2”, zis și Buci, a trecut la teatru.

S-a făcut că-i duce portocale și că-l încurajează pe marele actor în numele poporului român, mai mult să se vadă la știrile de seară.

A devenit un soi de Păcălici, de actor secundar care bagă mereu capul în cadru. Așa a făcut prin piețe, pe la cumpărături cu căruciorul, la aducerea românilor din Gaza, la Muntele Athos, peste tot pe unde a simțit că sunt de cules niște aplauze și de amăgit niște credincioși.

De ce nu s-a dus și la Omar Hayssam, la Dragnea, la Ion Iliescu, la Buzatu și la cei de care s-a folosit? Pentru că pierdea voturi și se alegea cu fluierături.

Ciolacu se poartă ca o lepră politică pusă pe intrat în sufletele oamenilor pentru a agonisi capital de încredere și simpatie pentru un post la Cotroceni.

Cornel Nistorescu

continuare în :

https://www.cotidianul.ro/ciolacu-nu-fi-lepra-ca-se-vede/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR1pfbK55rUUeUy3Q9zmZzjKI3atgUW0gfgLmk4_DNz_Hv629waocrYwnRc_aem_AQB2pcJVRGJUEtEkG1G7F6tIp9NU5vWjSq7gS9W_pBwPHRFWCTz5v-KjEST8FdDX-o-8VyPtbnPAOSmD-j_YHYhx

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *