Editorial

Ciolacu minte …cu tot mai multe guri

Când vorbește, lui Ciolacu i se umezesc ochii. Așa persuadeaza el. Acum, de o vreme, e mai agitat. Dinamica mâinilor și mimica fetei depășesc cu mult capacitatea exprimării. E un soi de haios dizgratios. Sa nu ti se lovească cum trebuie părțile de vorbire in propoziții simple e grav. Dar, fie, oamenii privesc mâinile redutabilului atlet al democrației, atunci când gura nu-l ajuta sa se exprime in limba maternă.

Ei bine, Ciolacu totuși performează. Minciuna e sportul lui, de când se știe și de când îl stim. La început mintea doar cu gura lui. Apoi a mai mărit rețeaua. Acum minte cu 70 de guri, așa cum spunea Teodorovici despre stilul lui Ciolacu de a face politica. 70?! Nu e cam mult?! 70 de guri cu halena sufla in urechile poporului pe banii lui?! E mult domnule Ciolacu. Poporul va tine împreuna cu tot neamul -nepoți, nepoate, etc. Poporul răbda cele câteva zeci de mâini cu care-l lucrați la buzunar. Poporul va plătește afinii și …afinitățile, indiferent de gen. Dar sa pedepsiți poporul cu încă 70 de guri care mint, e enorm.

Mai tăiați din Gurile astea, ca romanii nu sunt idioți! Nu vedeți ca in fiecare zi scădeți !?

In istorie nu veți rămâne, dar in statistici da. Va place sa ca viitorime sa sa va eticheteze neamurile ca …ale Mincinosului? Sa știți ca așa au apărut cele mai trăznite nume de familie. De la fapte și acte.

Deci, fiți mai puțin costisitor cu romanii și mai tăiați din Gurile care mint la comanda dumneavoastră! Erați suficient de potent și priceput domnia voastră. Pentru ce atâta năduf pe buzunarul acestui popor sărac din buzunarul căruia luați sa dati la mincinosii dumneavoastră?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *