Național

Ciolacu a boicotat, dar a mai și câștigat!

Ciolacu este deja cunoscut ca tatăl minciunii și ipocriziei naționale. În timp ce se bate cu pumnul în piept că se luptă să bage România în Schengen, mai face un ban și cu OMV-Petrom.

Cu sufletul plin de boicot, de la benzinăria unde-și alimentează flota farmaciilor, Ciolacu îi scrie veros cancelarului german. Evident, dacă România va rămâne și data viitoare pe margine pe motiv că i-a enervat Ciolacu pe austrieci, Johannis e devină. Dacă intră în Schengen … e meritul scriitorului Ciolacu, care de la OMV -ul lui, de unde altă dată alinta cu câte ceva ziariști, a scris minunata scrisoare. Probabil pe Ciolacu nu-l va lua nimeni în seamă, dar de bagă singur în seamă, că se crede mare om de stat.

În fine, să trecem și la subiect: Valeriu Nicolae a postat un text pe Facebook pe care-l reproducem, deoarece spune ceea ce e de spus astăzi:

Miță are o benzinărie OMV/Petrom. Singura din Buzău. Pamântul a fost vândut de primărie OMV-ului când unchiul era viceprimar la Buzău. Afacerile lui Miță sunt niște minuni. E legat de zeci de oameni care put îngrozitor a corupție și care, firesc, au legături directe cu unchiul. Pe Miță îl cheamă Mihai Ciolacu, nepotul favorit al șefului PSD Marcel Ciolacu, mare, mare boicotor al OMV/Petrom.
PSD-ul lui Ciolacu urlă pe toate canalele boicot și naționalizarea Petrom. Să mor că trăim într-un banc sinistru. Faptul că haznalele noastre TV sunt pe burtă total când vine vorba de Mihai e o dovadă stridentă că banii fac știrile la noi. Iar banii vin de la partide.
May be an image of 2 people and text that says "Mihai Ciolacu 2 mutual friends Posts About Friends Friends Photos Videos Intro Check-ins Partner at OMV Petrom"
Interpretarea o faceți dumneavoastră, dragi cititori!
Violeta Moraru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *