Local

Buzoienii sunt invitați la premiera teatrală a piesei ”EU DAU BANU’, EU DAU ORA EXACTĂ!”, duminică, 16 decembrie a.c., la Casa de Cultură a Sindicatelor

 

Duminică, 16 decembrie, buzoienii sunt invitați  la o comedie politică intitulată sugestiv ” EU DAU BANU’, EU DAU ORA EXACTĂ!”, ce se desfășoară începând cu orele 19.00 la Sala de Cultură a Sindicatelor. Vârtejul creat de actori, în piesa scrisă de Nicole Duțu, aflați sub bagheta regizorală a lui Răzvan Oprea, se constituie într-o minuțioasă radiografie a societății românești post-decembriste. Plină de satiră și umor, punctată de accente dramatice, noua premieră este o extraordinară comedie în care sunt luate la „mișto” tertipurile politice de astăzi.
Vino să afli ce e în spatele cortinei politice, cum se fac alianțele, cum se fac majoritățile, cine împarte funcții și cum poți obține posturi în Guvern….
Deși pare că țara asta nu se mai face bine, de cele mai multe ori râsul e cel mai bun medicament!
În distribuția se află actorii Carmen Tănase, Ion Ionuț Ciocia, Victor VURTEJANU, Maria RADU / Rădiţa ROSU, Silvia STANCIU, Călina EPURAN, Răzvan BĂNICĂ şi Gabriel FĂTU.
Scenografia: Simona Marcu
Costume: Geanina Punkosti
Regia: Răzvan OPREA
Biletele pot fi cumpărate online pe bilet.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *