Fără categorie

Buzoienii sunt îndemnați astăzi de primarul Toma să-i înjure pe specialiști!

Primarul Toma nu are bărbăția să-și asume dezastrul în care a dus orașul. A risipit camioane de bani, mare parte din împrumuturi pe care le-a luat fără să-i consulte pe buzoieni, făcând din Buzău cel mai îndatorat oraș din țară, iar acum când orașul e blocat iar stresul buzoienilor este cât casa, în loc să fie demn și să recunoască nenorocirea pe care a făcut-o dă vina pe specialiști.

Noi, buzoienii, habar nu am avut că există  unii mai specialiști decât Toma. De șapte ani Constantin Toma s-a prezentat ca un geniu descălecat printre noi proștii din Buzău. L-a periat presa și l-a lăudat de ni s-au întors intestinele pe dos. S-a lăudat cu fiecare nimic și a alegat și a plătit pentru ca Buzăul să câștige tot felul de cartoane pe la concursuri fără valoare.

În timp ce primarul a construit o lume paralelă prin presă și publicitate, Buzăul s-a afundat în criză pe zi ce trece. Cu un dispreț suveran Toma i-a înjurat pe toți buzoienii care au încercat să-l tragă de mânecă și să-i spună că va da orașul de gard. Cine s-a înțeles cu el? Nimeni! Vede dușmani peste tot și se victimizează pe la posturile de televiziune, că el, marele binefăcător, e înjurat de o populație ingrată care nu-i înțelege genialitatea.

Iubitor de lauri nu a lăsat pe nimeni să apară în public, iar Buzăul a devenit propria grădină unde s-a jucat cum a vrut. Acum când orașul este la pământ iar buzoienii mai au puțin și-l aleargă pe stradă, cu lașitate inimaginabilă, dă vina pe specialiști.

Nu este buzoian care să nu știe că primarul Toma a făcut doar ce a vrut, fără să țină cont de sfatul nimănui. De asemenea, toți se plâng că nu–i pot spune nimic fiindcă se enervează rapid, nu are răbdare și e foarte răzbunător. Cum pot sta specialiștii sau oamenii de bună credință lângă primar, dacă așa stau lucrurile?! Au rezistat doar cei care i-au făcut și îi fac pe plac, deci povestea cu specialistul are ca scop doar manipularea buzoienilor.

Care specialist domnule Toma? Nu le știți dumneavoastră pe toate? Nu jucați rolul geniului care a uluit istoria? Nu-i băgați undeva pe toți care au o opinie în orașul acesta? Nu amenințați pe toată lumea? Nu ați interzis dumneavoastră prezența buzoienilor în Consiliul Local? Nu-i jigniți cum vă vine pe consilierii locali? Nu răspundeți în doi peri atunci când vă cere cineva explicații pentru afirmațiile pe care le faceți?

Dragi buzoieni, orașul, după cum știm cu toții a ajuns să arate exact după mintea primarului. Nimeni și nimic nu a contat în fața acestui om! Până azi s-a prezentat ca unicul și marele specialist al țării, care a venit să ne salveze! Acum este surprins de ce îl înjură mai toată lumea și vrea să de vina pe acarul păun. Urât, foarte urât!

Domnule Toma sunteți unicul vinovat al distrugerii Buzăului! Cât despre îndemnul la înjurătură în prima zi de post, tocmai pentru semafoarele din rondul de la Episcopie, ce să zic …..

VM

1 thought on “Buzoienii sunt îndemnați astăzi de primarul Toma să-i înjure pe specialiști!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *