Local

Buzoienii afectați de sărăcie, stau la cozi la Second-hand

Dimineață, la prima oră, coadă lungă la Second-hand. Oamenii nu au vină. Se descurcă cum pot. Necazul este că se descurcă din ce în ce mai greu în Buzău, unde prețul apei, al parcărilor, al impozitelor locale, al transportului, îi afectează.

– Plătesc la apă cât la curent și la gaze cumulat! De unde să mai am bani de haine noi! Ne-au sărăcit ăștia!  mi-a spus cineva din rând.

Cumplit, în județul de unde provine presupusul viitor premier, oamenii se confruntă cu sărăcia din cauza costului ridicat al vieții generat de biruri locale, mai mari decât în alte orașe. Cei de prin alte părți se zbat cu nenorocirea de la nivel național. însă nu au fost apăsați cu talpa pe grumaz și de cei care conduc localitățile.

Iți vine să plângi când vezi că oamenii stau la coadă la haine purtate ca în vreme de cataclism natural! Revolta populației este inevitabilă. Se simțea în aer ura și frustrarea celor care stăteau în rând să-și alegă ce nu mai poartă alții. Haine second hand, mâncare otrăvită, banii de salarii nu ajung nici măcar pentru pentru facturi! Buzău, mai, 2023!

Violeta Moraru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *