Fără categorie

Buzăul un oraș deschis, dar cu telefoanele închise

Domnule Toma, lăsați atitudinea de bâlci și reveniți printre noi, cei mulți, care vă plătim și salariul și zecile de capricii. Buzăul nu este un oraș deschis. Este deschis doar miilor de tineri care pleacă anual. Atât. Buzăul nu a bătut nici Parisul, că nu trăim în piesele lui George Ciprian.

Buzăul este un oraș în care vara te mănâncă țânțarii și iarna de înghite frigul, pentru că primarul face cumetrii cu tot felul de personaje precum Gubandru.

Buzăul nu este un oraș deschis, atâta vreme cât banalul gest de a răspunde la telefonul public al instituției nu se face. E drept, că sunt unii – nu știu dacă dintre cei mulți aduși de dumneavoastră din călătoriile private sau moșteniți – care și dacă ar răspunde tot degeaba ar face-o.

Concret, sun la telefonul de la direcția Patrimoniu de zile întregi. Nimeni nu răspunde. Nimeni. Știți cumva dacă mai trăiesc? Dacă au fost la serviciu în ultimele săptămâni?

Credeți că eu sau alt cetățean sunăm să-i întrebăm ce au gătit sau sau să ne spună unde fac Revelionul? Nici vorbă, domnule primar! Nici vorbă! Cine sună la Primărie, sună care are o treabă sau o încurcătură făcută de subordonații dumneavoastră!

Din păcate Buzăul deschis are telefoanele închise, în timp ce Primarul, dornic să cucerească spații nemăsurate și uniri istorice nu-i capabil să facă ordine în propria instituție.

Ce rău a fost Primăria înainte, dar ce rău a ajuns!

Violeta Moraru

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *