Local

Autorii furturilor din locuințe de pe raza comunei Brădeanu, au fost prinși

Un tânăr de 19 ani din comuna Florica și trei adolescenți cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani, toți din comuna Brădeanu, autorii mai multor infracțiuni de furt din locuințe, au fost identificați și reținuți de polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Smeeni, județul Buzău.
Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Smeeni, continuând cercetările cu privire la patru furturi din locuințe de pe raza comunei Brădeanu, i-au identificat, în data de 5 iunie a.c., pe autorii infracțiunilor. Este vorba de un tânăr de 19 ani din comuna Florica şi trei adolescenţi cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani, toţi din comuna Brădeanu. Faptele fuseseră sesizate în perioada 27 aprilie – 26 mai 2019, persoanele vătămate fiind plecate din localitate pe perioada comiterii faptelor.
În urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti în documentarea întregii activităţi infracţionale a celor patru tineri a rezultat că aceştia sunt principalii bănuiţi în cazul a 9 infracţiuni de furt şi a unei tentative la furt din locuinţă, fapte comise în perioada decembrie 2018 – mai 2019.
Prejudiciul,estimat la aproximativ 6000 de lei, a fost recuperat în proporţie de 90%.
Tânărul de 19 ani şi adolescentul de 18 ani au fost reţinuţi de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore şi urmează a fi prezentanţi Parchetului în vederea dispunerii măsurilor legale.
Poliţiştii de la Secţia de poliţie rurală Smeeni continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *