Local

Atenție! Sâmbătă, alimentarea cu apă din zona Tribunalului va fi sistată

 În luna decembrie 2018, s-au agravat o serie de probleme la rețeaua de alimentare cu apă din zona Tribunalului. Aceste probleme au fost ținute sub control pentru a nu crea disconfort în perioada Sărbătorilor de Iarnă. În acest moment, suntem însă nevoiți să intervenim pentru rezolvarea lor, se arată într-un comunicat postat pe site-ul Companiei de Apă Buzău.
Intervenția este programată sâmbătă, 2 martie 2019, în intervalul 7.30 – 19.30. Vor fi afectate blocurile alimentate din PT 21 – Hașdeu (1, 2, 3, 4, 15, B3, Avicola, 3A, 3B, 3C, 1A, 1B), casele de pe străzile Tunel și Ostrovului si urmatoarele instituții și agenți economici: Liceul de Arte, Colegiul Economic, gradinițele de pe strazile Bistriței și T. Vladimirescu, DGASPC Buzău, Poșta veche, Piața B 90, Piața Centrală și Restaurantul Zorilor.
În zonele respective, vineri, 1 martie, după ora 14.00, se vor efectua lucrări pregatitoare, cum ar fi  decopertare parțială, verificare stare cămine etc.. De asemenea, traficul va fi limitat sub coordonarea echipajelor de poliție.
Reprezentanții RAM Buzău fac următoarele precizări: ”facem toate eforturile pentru a limita creșterea turbidității apei în zonele afectate, dar, deoarece prin blocarea vanelor de sens pe câteva circuite apa va circula în sens invers, riscul de apariție a turbidității nu poate fi eliminat. Va asigurăm însă că vom monitoriza strict perioada în care apa va avea turbiditate și vom opera reduceri la facturi conform formulelor legale de calcul”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *