Local

Anghel, vecina vecinilor mei

Jurnalistul Adrian Silvestru a publicat o mostra fotografica din materialul de investigație care vizează grupul infracțional de la Buzau, care operează in jurul lui Ciolacu și deține afaceri in zona medical-farmaceutic și de presa. Protagonista? Simona Anghel, personaj care a încercat sa distrugă tot ce mișcă pentru a-i obliga pe medici și pe pacienti sa ajungă la farmaciile lui Ciolacu, farmacii in care am mers și am constat cele mai mai mari nereguli, despre care am postat doar un singur material audio, chiar pe Cronica de Buzau.
Investigația mea, determinata de abuzul Simonei Anghel și a altor personaje scoase din mâneca de Ciolacu și pusa șefa  la CJAS – Raluca Alexandru, spre exemplu-, l-a scos din minți pe Isac Costel, care pe un ton de gangster m-a sunat și m-a amenințat. Evident, am făcut plângere la Politie, dar, la fel de evident, Pantazie, șeful poliției și-a desemnat omul care sa închidă cazul, ca doar e vorba și de Ciolacu.  Sigur, e crunt ca la Politie se petrece așa ceva, dar voi lupta in continuare.
Revenind la poza și realitatea relațiilor dintre managerul unui grup de firme farmaceutice și directoarea de la CJAS, care ii da informații clasificate, economice, despre concurenta, care modifica date in computere pentru Isac, care ticluiește reclamații cu Isac, iar apoi ea dictează controale,certific ca este adevarata.
Cum viața ii plină de umor, Anghel, cea care ma desemna cu apelativul de “mop” – motiv pentru care le-am dăruit un mop la birou, ca sem al competentei lor – a devenit, la răstimpuri bine ritmate, vecina vecinilor mei.
In concret, ghinion, in apartamentul unde sta Isac, omul lui Ciolacu, am locuit eu.
Asa am aflat de la vecinii mei, despre noul vecin și despre vizitele Simonei Anghel.
Evident, nu mi-a venit sa cred! O asemenea situație, in care omul care decide la CJAS sa-l viziteze pe cel care a devenit rapid mare decontator din banii publici nu s-a mai întâlnit.

Dar, pe cât e de adevărat, pe atât este de grav!
Deci, faptele “vecinei” vecinilor mei sunt iarăși penale, ca de obicei și sper și cred ca, in cele din urma, justitia va face lumina in acest caz complex, unde sunt implicate personaje la care nici nu ma gândeam vreodată!

Din aceste motive am hotarat sa dau ..nas in nas cu vecina vecinilor mei, care, evident când m-a văzut, socata de neprevăzut  a început sa se …închine.

Efectul întâlnirii mele cu Anghel și telefonul ei rapid, l-a făcut pe Costel Isac sa plece precipitat.

Domnule Isac, dacă va mutați, evitați Ciochinescu. Si acolo am locuit.

 

 

Violeta Moraru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *