Național

Andrei Baciu, președintele Casei Naționale de Sănătate, un manechin al intereselor financiare ale lui Ciolacu

Andrei Baciu este politician. Este președintele filialei PNL  din Sectorul 3. Considerat de unii colegi de filială ca fiind omul serviciilor, Baciu pare a fi mai mult omul lui Ciolacu, care și-a selectat din PNL scule de lucru în rezolvarea propriilor interese economice, iar în domeniul farmaceutic are interese și este campion la profituri obținute prin tot felul de mijloace politice și suveici economice.https://anchetatorii.ro/2022/01/07/romanian-organized-crime-psd-ciolacu-grindeanu-cionca/

Andrei Baciu, președinte CNAS, a numit-o la Buzău pe Simona Anghel din grupul Ciolacu

Să nu uităm că Ciolacu este autor al legii exportului paralel de medicamente, lege care i-a omorât pe români cu zile, luându-le, de la gură,  medicamente cu care-și tratau afecțiunile cronice. Pacienții alegau din farmacie în farmacie văzându-și moartea cu ochii, în timp ce băieții deștepți făceau milioane de euro, chiar și în vreme de pandemie.

Aici despre legea exportului paralel de medicamente:

https://www.hotnews.ro/stiri-esential-21721114-camera-deputatilor-persoanele-juridice-autorizate-care-elibereaza-medicamente-pot-face-distributie-angro.htm

Atunci, un mare cardiolog, ministrul Costache, a fost decapitat de Ciolacu pentru că oprise exportul paralele, adică spuse stop scoaterii din țară a medicamentelor fabricate și importante pentru români.

Aici despre motivul schimbării doctorului Victor Costache de la Ministerul Sănătății:

https://www.aktual24.ro/de-asta-ii-vrea-psd-capul-victor-costache-anunta-ca-a-blocat-exportul-paralel-de-medicamente/

 

Victor Costache, fost ministru al Sănătății, schimbat de Ciolacu pentru că a interzis exportul paralel de medicamente

Andrei Baciu s-a dovedit politician docil și și-a ascultat stăpânul. Evident, ceea ce noi scriem acum doctorul Baciu știe și e preocupat doar de imagine și să nu se afle prea tare ce numire a făcut la Casa Județeană de Sănătate Buzău. Dar tace și semnează ca să rămână în post.

L-am informat și i-am trimis dovezi despre profilul infracțional și imoralitatea Simonei Anghel, personaj pe care în afară de Andrei Baciu nimeni nu ar fi numit-o șef la o instituție. Personajul este notoriu! Deși spunea că nu sunt medici în casele de sănătate, Buzăul are un medic, însă Andrei Baciu, a numit ceea ce i-au transmis oamenii lui Ciolacu, pe care Anghel îl are la mână cu matrapazlâcurile pe care le-au făcut împreună. Andrei Baciu are dovada, doar una dintre ele, e drept, dar o are.

Marcel Ciolacu, susținătorul Simonei Anghel de la CJAS Buzău

După ce l-am informat, înainte de a-mi bloca numărul de telefon, pentru a nu mai fi deranjat cu adevăruri, mi-a transmis să fac demersuri instituționale și să mă adresez unei anume doamne directoare Lițu, care i-ar fi om de încredere, după cum se spune prin Casa Națională de Sănătate. Dar ce să vezi, omul de încredere al șefului CNAS este și confident al Simonei Anghel.

Exact! Doamna Luțu a împărțit cabina de probă cu Simona Anghel, târguind pe la Buzău. Cine o fi plătit bonul pentru haine? Dacă a plătit Anghel, cine o plătește pe Anghel să facă jocuri de tot felul? Ași ghicit, evident!

Dar cum faptele ambelor trebuiau spovedite, au mers tot împreună pe la Pardoși, la părintele Laurențiu, că așa merg vedele cu probleme pe care nu le-ar avea dacă nu și le-ar face.

Dacă nu aș înțelege versatilitatea unui anumit tip de politician, care pozează în haine diverse pentru a face un ban, probabil nu pricepeam de ce tânărul doctor Baciu își leagă numele de un grup cu interese politico-economice, deja celebru la nivel național pentru practica folosirii instituțiilor și oamenilor numiți politic pentru a face bani nemunciți. Însă o înțeleg și rămân surprins cum un medic, după atâția ani de școală, devine un instrument în mâna grupului, doar pentru o funcție, fie ea cea de președinte al CNAS.

Simona Anghel, deși are dosare penale legate de divulgarea secretului de servicu a fost numită de șeful CNAS, Andrei Baciu, la CJAS Buzău

Andrei Baciu știe de cine ascultă și poate că așteaptă să ajungă ministru pentru serviciul făcut. Ce nu știe domnia sa? Nu știe că Anghel Simona poartă ghinion! Nimeni nu știa că Ciolacu și ai lui au farmacii, fac export paralel, au înțelegeri cu medicii, manipulează bugete publice, au condamnări penale, numesc oameni la stat pentru a le proteja interesele, dacă nu era Anghel. Anghel Simona! Prin acțiunile  abuzive a făcut piața să se apere, să reclame, să țipe și să cerceteze cine este în spatele faptelor ei.  Disperată să ocupe postul de director a făcut ce a tăiata-o capul, trăgând după ea pe toți și pe toate.  Așa i-a dus exact pe cei care au numit-o la DNA și prin instanțe, ceea ce nu este exclus să se întâmple și cu medicul cardiolog Andrei Baciu, actualul președinte al CNAS. Cum spune românul răbdător … urma alege, iar cine seamănă culege! Va culege Andrei Baciu laurii de ministru la Sănătate pentru aceasta numire, sau va deveni cu Anghel client la DNA? Rămâne de văzut!

1 thought on “Andrei Baciu, președintele Casei Naționale de Sănătate, un manechin al intereselor financiare ale lui Ciolacu”

  1. Nu va inteleg comportamentul de prietenie cu un grup care nu respecta justitia si dreptul si stau aici, pe aceeasi axa cu EVA Ardelene si pe omul, ziarele si imaginea acestuia.
    Ce lipseste? Nu cumva astfel de decizii #omenie nu contau in steagul drapelului romanesc? Sau nu sunteti doctorul care intervine in Arges sa omoare peste 200 de copii pe gradinile militarilor din Irak, unde se rostogoleste Moraru?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *