Local

Agresorul unui taximetrist prins de polițiștii buzoieni în timp ce încerca să fugă din țară

Polițiștii buzoieni au reținut un tânăr în vârstă de 28 de ani, care în noaptea de 5 spre 6 ianuarie 2019 a săvârșit infracțiunea de tâlhărie comisă asupra unui taximetrist, de 62 de ani, din Ialomița, pe raza comunei Cilibia, județul Buzău.
În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti din cadrul Secţiei 12 poliţie rurală Pogoanele cu sprijinul celor de la Serviciul de Investigaţii Criminale Buzău şi de la Secţia 2 poliţie rurală Griviţa – Ialomiţa, a fost identificat un tânăr de 28 de ani, din Ialomiţa, bănuit de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie.
Pe parcursul verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că victima, un bărbat de 62 de ani din Ialomiţa, se întâlnise cu agresorul pe raza comunei Miloşeşti, judeţul Ialomiţa, în noaptea de 5 spre 6 ianuarie 2019, când acesta din urmă a solicitat un taxi pentru a efectua o cursă către localitatea Cilibia din judeţul Buzău. La intrarea în localitatea buzoiană, tânărul de 28 de ani l-ar fi agresat pe taximetrist şi deposedat de două telefoane mobile şi de suma de 326 de lei.
În urma cercetărilor efectuate de polițiștii buzoieni, agresorul a fost depistat în zona Aeroportului Otopeni când încerca să părăsească ţara. Tânărul, reținut de polițiști, a fost preluat şi condus la sediul Poliţiei Oraş Pogoanele pentru continuarea cercetărilor. În urma materialului probator administrat de poliţişti, procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pogoanele a dispus continuarea urmăririi penale faţă de ialomiţeanul de 28 de ani. Totodată, a fost prezentat Parchetului cu propunerea de arestare preventivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *