Local

Agenţii de pază verificaţi de poliţişti

Polițiștii buzoieni au efectuat în noaptea de 20 spre 21 februarie a.c., în intervalul 23.00-03.00, o acțiune pentru verificarea modului în care agenții de pază se conformează obligaţiilor ce le revin în baza fişei postului.
S-au efectuat controale la 103 obiective, ocazie cu care au fost verificaţi 114 agenţi de pază. Împotriva a 20 dintre agenți a fost luată măsura sancţionării contravenţionale conform Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor.
În urma testărilor alcoolscopice efectuate de polițiști, cinci dintre agenții de pază verificați au fost depistați băuți în timpul serviciului. Bărbații, cu vârste cuprinse între 49 și 60 de ani, care își desfășurau activitatea în Vernești, Cislău, Rm. Sărat și Cernătești au avut concentrații alcoolice cuprinse între 0,17 mg/l și 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Privind modul în care îşi îndeplinesc atribuţiile pe perioada desfășurării serviciului agenții de pază, polițiștii buzoieni vor continua aceste acțiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *