Fără categorie

Actul generos al lui Mircea Posea refuzat de primarul Milea

Nehoiu este localitatea unde PSD-ul a pus stăpânire, fără să merite, așa cum se întâmplă în multe alte locuri. Marcată de scandaluri diverse, primăria Nehoiu nu reprezintă un exemplu bun, aspect sesizat, sau mai bine zis condamnat de Mircea Posea, om de afaceri cu investiții serioase în zonă și politician local.

Intrat în politică de ceva vreme, Mircea Posea a reușit un rezultat greu de imaginat la Europarlamentare. Împins de cei care îi acordă încredere în politică, care – așa cum mărturisea -, îl considerau comod pentru că nu vrea să se implice, Mircea Posea s-a dovedit un bun organizator, un om de acțiune, care poate pune în mișcare ce atinge, ca orice om de afaceri de succes.

Supărarea din zilele acestea a fost cauzată de răspunsul egoist al primarului în funcție, care i-a refuzat o donație ce ar fi scutit fonduri din bugetul local.

Evident, în mod specific PSD, primarul preferă să cumpere ceea ce putea primi gratis. Probabil e ținut de obligații, sau de gândul că Mircea Posea ar utiliza în scop electoral gestul de generozitate.

Chiar și așa dacă ar fi, un primar care-și respectă cetățenii se gândește la ei și nu la propriile complicații electorale.

Iată ce scrie Mircea Posea pe pagina s-a de Facebook:

Citind adresa Primăriei Orașului Nehoiu, trimisă ca răspuns la inițiativa mea ca administrator MFOREST PRODUCȚIE TRUST, de a dona 1000 mc rumeguș către centrala orașului Nehoiu,oricine poate observa adevăratele intenții. Răspunsul neserios din partea autorităților la un demers cât se poate de normal, reprezintă efectul celor 6 ani de mandat, în care prin acțiunile domniei sale, domnul primar a dat dovadă numai de egoism. Nu contează dacă inițiativele aparțin unui membru de partid politic sau nu, ca primar ești obligat să acorzi importanță și încredere tuturor acțiunilor ce vin în întâmpinarea nevoilor cetățenilor. Înțeleg că domnul primar nu dorește micșorarea valorii gigacaloriei și nu înțelege că intențiile au fost de a dona o cantitate de rumeguș TERMOPREST- ului, nu de a vinde și de a dona suma încasată. Ideea de a vinde și altor potențiali cumpărători mi se pare de-a dreptul hilară. Așadar, fiindcă centrala termică nu se află în proprietatea nehoienilor, autoritățile își permit să transforme un subiect serios, într-o joacă de copii. Ne-am obișnuit, ce-i drept, ca inițiativele autotităților, pe bani publici, să fie trecute ca realizări personale, iar cele care vin din partea altora să fie tratate iresponsabil. Prin urmare, vom accepta soluția,,legală și eficientă” propusă de autorități, chiar dacă în spatele acesteia se ascund intenții, mai mult sau mai puțin, subiective.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *