Justiție Național

Acțiunea de compromat pusă a cale de șeful Poliției Buzău, Laurențiu Pantazi, după o sentință a soției

 

În urmă cu 4 ani firma la care lucrez a trecut printr-o mare mizerie. Reprezentanți ai companiei la care lucrez au fost chemați la Casa Județeană de Asigurări să împartă județul cu un domn Isac Costel, care tocmai înființase o societate similară, Marcos Provit.

Au refuzat, evident, dar județul a fost împărțit, între două firme care veneau din aceiași zonă politică, sub numele de Cleopatra, alături de Marcos Provit, creația domnilor Costel Isac și Marius Neagu.

https://gazetadecluj.ro/asociatia-care-a-donat-eutirox-formata-din-firme-implicate-in-relatii-cu-lideri-psd-fosti-ministri-ai-sanatatii-sau-anchete-penale-pentru-spalare-de-bani-exclusiv/

În cele din urmă, cei care s-au hotărât să ne concureze pe noi au fost înghiți de ceilalți care, în acționariat, l-au cooptat și pe Mihai Ciolacu, nepotul  și purtătorul de afaceri al lui Marcel Ciolacu.

Din acel moment împotriva firmei noastre a început un aslat comandat și executat instituții ale statului pe care Ciolacu le-a folosit. Scoaterea noastră și a farmaciei Crâng de pe piață era planificată și se dorea realizarea ei prin intermediul șefilor de la Casa de Asigurări de Sănătate Buzău.

Am fost supuși la controale interminabile, dar și la un linșaj mediatic. Am publicat rapoartele de control pe pagina irispharm.ro și dovezi a ceea ce se întâmpla.

http://agorabuzau.ro/exclusiv-surse-este-acesta-scenariu-de-milioane-prin-care-ciolacu-a-ingenucheat-pnl-dupa-http://agorabuzau.ro/exclusiv-surse-este-acesta-scenariu-de-milioane-prin-care-ciolacu-a-ingenucheat-pnl-dupa-pierderea-lui-bebe-ionescu/pierderea-lui-bebe-ionescu/

În fapt, acționarii firmei concurente reclamau, iar șefii Casei de Asigurări, numiți și dirijați politic executau. Evident, doar formal reclamațiile veneau de la ei, conținutul era copt pervers de directorul de contractări, Simona Anghel, care avea la momentul respectiv două obiective: primul, să-și dea jos șefa, pe Raluca Alexandru și al doilea, să-și servească stăpânii politici și economici.

Una dintre marile mizerii puse la cale de Anghel a fost povestea cu rețetele date morților. Un fals ordinar care a fost transformat în știre națională, în pragul campaniei electorale din 2020.

Am sesizat Poliția, dar Poliția Buzău a tăcut, cum s-a întâmplat în toate cazurile. Comandantul Pantazi, a jucat politic, ca de fiecare dată, iar afirmația pe care o fac e vizibilă, la fel de vizibilă ca și și structura pe care și-a creat-o în interior, din nași, fini, domnișoare și domni la îndemână.

Contra Simonei Anghel am reclamat la Parchet, dar relația cu comandantului Pantazi cu adjunctul Parchetului este iarăși de notorietate, așa că pe dosare zace praful.

Am acționat în instanță contra Simonei Anghel, în ideea că adevărul își va găsi o cale mai rapidă de afirmare. În definitiv, singurul lucru important pentru noi era să se se cunoască public ce se întâmplă la Buzău.

Ghinion! Dosarul nostru civil a ajuns pe mâna soției comandantului Laurențiu Pantazi. Ghinion de neșansă, ce să zic! Era o clară incompatibilitate între cel care a dat clasare la orice, chiar și la plângerea de amenințare pe care am făcut-o împotriva lui Costel Isac, amenințare telefonică transmisă după ce am găsit în farmaciile lor tot felul de ilegalități: nu eliberau bon fiscal, rețineau cardurile pacienților, etc. și cea care judeca diferendul dintre noi și Anghel.

După ce a mutat procesul în Sala de Consiliu, pentru a feri de urechile publicului pronunția unor nume precum Ciolacu, ne-a trântit dosarul cu sete, ba ne-a și cercetat fiindcă am îndrăznit să facem așa chemare în judecată. Și pentru ca paharul să fie plin, a luat cuvânt cu cuvânt – cu greșeli de ortografie cu tot – scrisele avocatului lui Anghel și le-a transformat în sentință.

Am făcut recurs. La Ploiești s-a casat hotărârea dată de judecătoarea Crenguța Pantazi a fost retrimis-să la rejudecare la Buzău. Ei bine, după cum se știe, drumul de la Ploiești la Buzău e lung. A făcut aproape un an dosarul. Un an a fost reținut administrativ până a primit termen.

Ofensat de curajul nostru de a ne căuta drepte la Buzău, unde stăpâni se cred ei, domnul Laurențiu Pantazi, încearcă o acțiune de kompromat, fabricând un dosar penal, dosar pe care și-l dorește folosit la rejudecarea procesului.

Cazul este unul tipic pentru Buzău, de când Pantazi conduce IPJ – ul. De aceea voi continua istoria lui, etapă cu etapă, pentru a face cunoscut cum se lucrează la Buzău.

Fără îndoială, scopul demersurilor șefului Poliției, Pantazi, pretendent la gradul de chestor,  este compromatul, așa cum aminteam. Cum nu a fost o notă bună întoarcerea la rejudecare a dosarului civil, prin acțiunile sale, Laurențiu Pantazi folosește instituția pentru a derula o acțiune utilă în apărarea sentinței date de judecătoarea Crenguța Pantazi

Deci, dragă buzoiene, la Buzău este exact așa cum știi și nu trebuie să te mire nimic!

Violeta Moraru

 

 

 

 

 

6 thoughts on “Acțiunea de compromat pusă a cale de șeful Poliției Buzău, Laurențiu Pantazi, după o sentință a soției”

  1. Nu știu cât adevăr este în basmul tău, dar ești varză în exprimare, greșeli de redactare, exprimare, gramaticale, nu știi cum îi cheamă pe oameni, plm!
    Credibilitatea poveștii este direct proporțională cu toate astea…

    1. Aveți dreptate Domnule Pantazi. Am verificat articolul și v-am corectat numele. Nu m-am gândit să fie atât de citit, dar, recunosc, stați bine de tot, motiv pentru care am corectat.

  2. Ne plictisesti de ani de zile cu aceleasi povesti. Nu intereseaza pe nimeni. In schimb stii ce m-a interesat? Cand tu si amantul tau Negoita ati impartit fetitelor mele “cadou” la gradinita acum vreo 3 ani, o pungă cu produse care expirau a doua zi. Tot o javra care latra la luna ai ramas. Mi-e sila

      1. Această gașcă, servilă acum lui Ciolacu, nu operează cu noțiunea de adevăr, ci doar cu cea de putere, crezând că starea de acum va fi veșnică. Nu va fi și, la final totul se plătește. Doar trebuie să avem răbdare. Le vom vedea sfârșitul și va fi exact cu le-a fost caracterul, nu vă îndoiți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *