Local

AcaDelia – un show exploziv, 9 martie, la Sala Sporturilor ”Romeo Iamandi”

Delia, artistul cu cele mai spectaculoase concerte din România, aduce cel mai nou și exploziv show al său de până acum la Sala Sporturilor Romeo Iamandi, pe 9 martie, începând cu ora 20.
O figură iconică a muzicii românești și o artistă completă, cu show-uri inovative și productii tehnice grandioase, Delia a avut pe parcursul carierei sale o evoluție impresionantă, fiind mereu prezentă în topurile muzicale. Pasionată de muzica sa și de posibilitățile artistice ale momentului, artista încearcă mereu să ofere ceva nou publicului său. Fie că este o romantică incurabilă, un suflet rebel sau o femeie puternică, Delia continuă să surprindă prin atitudinea sa nonconformistă, muzica îndrăzneață și show-urile de neuitat.
”Conţinutul acestui show poate dăuna grav persoanelor aflate la regim. Show-ul poate conţine urme de ironie, dulceaţă de zmeură şi nişte sâmburi de adevăr. Acest show este recomandat atât sănătăţii dumneavoastră psihice, cât şi vindecării anumitor afecţiuni, cum ar fi plictiseala, stresul cotidian şi indicele glicemic extrem de scăzut. Pentru o mai bună desfăşurare de forţe, încurajăm pe toată durata spectacolului consumul moderat de dulce“, anunţă organizatorii.
Prezența în sală se face pe bază de bilet și acadele. Pentru a evita posibile neînțelegeri legate de audiența generală, vă rugăm să vă informați înainte cu privire la playlist-ul artistei… și mai ales cu privire la artistă în sine. Concertul nu va fi cenzurat, ci doar glazurat! Minorii vor avea acces în sală doar cu acordul părinților.
Biletele pentru concertul de la Sala Sporturilor Buzău din data de 9 martie  s-au pus în vânzare începând de astăzi 5 febraurie 2019 și pot fi achiziționate de la casa de bilete a Sălii Sporturilor, la Teatrul George Ciprian cât și on line www.iabilet.ro și www.ticketnet.ro.

În 2003, Delia a decis să urmeze cariera solo, iar până în prezent a lansat 4 albume: „Parfum de fericire” (2003), „Listen-Up” (2007), „Pe aripi de vânt” (2015) şi „Deliria” (2016). Pe cel mai recent material discografic se regăsesc piese precum „Pe aripi de vânt”, „Cum ne noi”, „Gura ta”, „Ce are ea”, „Cine m-a făcut om mare”, „1234 Unde dragoste nu e”.
De-a lungul timpului, artista a strâns numeroase nominalizări şi premii la ceremonii importante din industrie, precum: MTV Music Awards şi Romanian Music Awards. De asemenea, a colaborat cu artişti celebri, precum Carla’s Dreams, The Motans, Smiley, Connect-R, Horia Brenciu, DeepCentral şi Uddi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *