Internațional

Să nu vă luați Niciodată Konica Minolta!!

Am lucrat mulți ani pe Konica Minolta la editură. Un calvar care s-a încheiat până la urmă prost, atunci când am achiziționat un aparat performant, un Accuriopress C3080.

Konica Minolta nu are service! Din acest motiv banii pe un aparat performant sunt bani aruncați!

Experiența negativă cu reprezentanții Konica Minolta în România a pornit de la relația cu reprezentantul de vânzări, care voia să păcălească firma încercând să tracă un laptop în preț ca discount, iar apoi să și-l ia de de la mine gratuit.

La acestea de mai adaugă și comportamentul bizar al reprezentantului lor de service pentru județul Buzău, un individ pentru care clientul nu reprezintă nimic.

Am sunat parteneri din alte județe dar și din Buzău și situația nu stă diferit. Procese, aroganță, șantaj prin firmele de service, care-ți pot pune ce preț doresc la consumabilele pe care te obligă să le iei doar de la ei, deși se găsesc la prețuri mai bune la alte firme.

În concluzie, fugiți de Konica Minolta! Eu am luat alte aparate de print și pe cele de la Minolta le-am aruncat într-o magazie, până voi reuși să fac un foc bun din ele.

Deci, feriți-vă de oamenii de la Minolta!

https://paulnegoita.ro/2023/09/14/sa-nu-va-luati-niciodata-konica-minolta/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *