Fără categorie

Funcționari care au luat-o razna: astăzi șefa de la Apă

Există un soi de aroganță pe care nu am mai întâlnit-o la Buzău, până în acest al doilea mandat al primarului Toma. Buzoienii sunt zilnic agresați cu tot felul de declarații ale unei administrații care-i calcă în picioare prin atitudini contrare interesului public,

Ultima atitudine de frondă împotriva noastră aparține doamnei Săvulescu, beneficiara unui salariu de 20 000 de mii, plătit de buzoieni.

Declarația șefei de la Compania de Apă , Săvulescu, e stupidă și jignitoare în egală măsură: Doamnei i se pare că apa la Buzău este ieftină și bună. Este ieftină – deși e cea mai scumpă din țară – fiind te miri ce la preț față de apa la bidon. E atât de ieftină încât o tonă de apă la robinet costă cât un bidon de apă din magazin. Pregătiți-vă, data viitoare va face comparație cu litrul de Votcă sau Whisky …pentru că ei pot!

Un serviciu public obligatoriu, care la alții poate costa un sfert, la noi e comparat cu apa plată de la bidon, deși, apa de la Buzău este ceea mai eficientă în distrugerea mașinilor de spălat. Vă dați seama cu ar arăta rinichii buzoienilor, dar, în fine, se scot la preț. Pot bea o tonă, în loc de un bidon, că e ieftină după părerea celei care este plătită regește să ne vândă cea mai scumpă apă din țară.

Și cum doamna nu s-a putut opri din aroganțe, am mai și completat că e atât de bună încât fabrica de bere nu pleacă de la Buzău. Apa îi ține aici, nu tradiția, nu poziția geografică a fabricii. Deducem de aici că doamna Săvescu are meritul că la Buzău se află o fabrică de bere! Laudă-mă gură că îți dau friptură, spun țăranii în asemenea cazuri,

Am fost un mare contestatar al lui Tescaru, tocmai pentru prețul apei și al apei de ploaie. Fără să-mi fie mai simpatic decât altă dată, trebuie să recunosc că ceea ce spun constructorii pe la colțuri despre interesele personale ale lui Toma pentru deținerea Companiei de Apă, corespund cu ceea ce spunea și Tescaru public. Din nefericire, dispariția lui Tescaru nu a adus nimic bun pentru abonații Companiei de Apă, ceea ce e foarte grav, având în vedere declarațiile primarului Toma date în vremea luptei contra lui Tescaru. A se vedea, spre aducere aminte, imaginile: https://youtu.be/BpgaQDp2chs

Consilierii locali ar trebui să ceară demiterea șefei de la  Apă, pentru jignirea și păgubirea buzoienilor. Nu au șansa să o demită, pentru că Toma are majoritate în Consiliul Local, însă, ei trebuie să demonstreze că nu sunt plătiți în van de buzoieni, ci pentru al le apăra interesele contra celor economice ale primarului. Declarațiile doamnei de la Apă sunt cele mai umilitate declarații date de un director de companie publică din câte am auzit până astăzi. iar toate acestea vine pe fondul unor scumpiri demente a vieții, scumpiri care duc la executarea fără milă a de către oamenii primarului Toma a celor care nu-și mai pot plăti facturile. Numărul celor care riscă să-și piardă locuințele la Buzău ca urmare a executărilor silite cerute de RAM Buzău este mai mare decât al celor executați de bănci.

https://paulnegoita.ro/2022/07/07/oameni-care-au-luat-o-razna-astazi-sefa-de-la-compania-de-apa/

 

1 thought on “Funcționari care au luat-o razna: astăzi șefa de la Apă”

  1. D-na director este lipsita total de caracter si de bun simt! Viziunea manageriala a domniei sale este demna de gandirea unui oberfuhrer SS (initiale predestinate se pare!).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *