Național

Amintirile îi chinuiesc! După Ciolacu, Dîncu îl amenință cu pușcăria pe Dragnea.

Ca în orice grup complicat, plin de fapte care mai de care mai păcătoase, și la PSD e luptă mare. Instalați fără grijă în fruntea PSD, foștii copii de mingi ai lui Dragnea, iși amenință mentorul. Îl amenință cu pușcăria și cu dezvăluiri, ceea ce presupune că atât Ciolacu cât și Dîncu ar trebuie pedepsiți, pentru tăinuirea infractorului, dacă ceea ce spun e la adresa lui Dragnea e adevărat.

Observând rechinismul intern manifestat de oameni care încă nu au avut experiența pușcăriei, ne întrebăm dacă și Dragnea are amintiri despre foștii lui servi… Probabil că da! Îi va ajutat și pe ei se parcurgă toate etapele de viață ale unui pesedist de frunte, inclusiv pușcăria?

Vedem dacă va acționa așa. Până atunci, îi dăm cuvântul lui Dîncu:

”Nu vreau ca intrând în sarabanda amintirilor să-i prejudiciez libertatea din acest moment”, a declarat la Gold Fm președintele Colegiului Național al PSD, Vasile Dîncu, despre declarațiile lui Liviu Dragnea făcute duminică într-un interviu la Realitatea Plus.

EL a vrut să facă scandal atacând PSD-ul și vrea prin asta să intre cumva în discuția publică ca fiind actor. Nu o să vorbesc despre el și mai am câteva motive. El este în momentul de față într-o situație destul de grea. Eu respect prietenia așa cum știu eu. Nu îmi schimb sentimentele în funcție de ceilalți. El a inventat foarte multe lucruri în acea dezbatere. Probabil și-a creat o memorie falsă, cum se întâmplă în situații critice: uiți de fapt ce s-a întâmplat și începi să fentezi, începi să-ți aduci aminte lucruri care-ți convin și mai ales în situații foarte tragice. Nici nu vreau ca intrând în sarabanda amintirilor să-i prejudiciez libertatea din acest moment. Și atunci prefer să păstrez o tristețe pentru că un prieten, un om pe care l-am ajutat foarte mult, a încercat să mă folosească și înainte, dar și acum, pentru a se cățăra undeva mai sus. De data aceasta nu o să fiu scară pentru Liviu Dragnea, a mai declarat Dîncu.

Liviu Dragnea a relatat într-un interviu la Realitatea PLUS că, după alegerile parlamentare din 2016, câștigate de PSD, Eduard Hellvig și Florian Coldea i-au cerut să-l desemneze premier pe Vasile Dîncu.

https://flux24.ro/dincu-il-ameninta-cu-puscaria-pe-dragnea/?fbclid=IwAR0mWqM05GwjB_oVXPv0Ei6R8tksj1oW29YMEWPxM9Zc5i12eLh7uY6GKpI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *